Σλούκας: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Σλούκας: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να μην μένει στα αρνητικά αποτελέσματα και να κοιτάει μπροστά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμποράλ Κούτσα.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / VALENCIA - OLYMPIAKOS

Στο παρελθόν ανήκει η ήττα από τη Νέα Κηφισιά, καθώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επικεντρωθεί στη Λαμποράλ Κούτσα και να πάρει τη νίκη, όπως δήλωσε ο Κώστας Σλούκας. Η άμυνα θα είναι το «κλειδί» για το ροζ φύλλο απέναντι στους Ισπανούς, σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον.

«Περνάμε μία μεταβατική περίοδο και όλοι ξέρουμε το γιατί. Ο Ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει να αλλάζει προπονητές στην αρχή της σεζόν, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Η ήττα από την Κηφισιά ανήκει στο παρελθόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Λαμποράλ Κούτσα που είναι μία ομάδα που έχει 2-3 “κλειδιά”, τα οποία αν τα σταματήσουμε θα νικήσουμε. Ο Ερτέλ είναι ένα από αυτά, όμως δεν σημαίνει πως αν περιορίσουμε μόνο εκείνον, θα χουμε μία εύκολη νίκη. Δεν είναι εύκολο ματς γενικά», δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Από την πλευρά του, ο Μπράιαντ Ντάνστον είπε: «Έχουμε κάνει ένα άσχημο ξεκίνημα και αύριο περιμένουμε να μας στηρίξει ο κόσμος. Η Λαμποράλ είναι μία γρήγορη και αθλητική ομάδα. Νομίζω πως αν τρέξουμε όπως ξέρουμε και είμαστε καλοί στην άμυνα, θα κάνουμε το “δύο στα δύο”».