Σφαιρόπουλος: «Έτσι όπως θέλω να παίζουμε»

Σφαιρόπουλος: «Έτσι όπως θέλω να παίζουμε»

Ικανοποιημένος και με το παραπάνω ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τη νίκη, αλλά και την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Τράβηγμα στο δικέφαλο ο Οθέλο Χάντερ.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ARMANI MILANO

Χαρούμενος για τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά περισσότερο για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην άμυνα, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Με τράβηγμα στο δικέφαλο αποχώρησε από την αναμέτρηση ο Οθέλο Χάντερ, ενώ ελαφρώς ταλαιπωρημένος, λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ήταν ο Όλιβερ Λαφαγέτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Κάναμε άλλη μία σημαντική νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι έχει την ικανότητα με τη σκληράδα της να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Ήμασταν αμυντικά συγκεκριμένοι και η άμυνα μας έδωσε το παιχνίδι. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνά μας έφτασε στο επίπεδο που θέλω και σίγουρα από εκεί βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Στην αρχή η επίθεση δεν ήταν αποδοτική γιατί δεν είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι, αλλά με την καλή μας άμυνα δεχθήκαμε μόνο 18 πόντους στην πρώτη περίοδο και ανεβάζοντας στροφές τη δεύτερη περίοδο, πήραμε μία διαφορά και διατηρώντας την άμυνά μας πίσω.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Έτσι όπως θέλω να παίζουμε, με καλή άμυνα και τρέξιμο στο ανοικτό γήπεδο. Βάλαμε ανοικτά σουτ, ανεβάσαμε τη διαφορά και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια τους παίκτες, αλλά όπως τους είπα στα αποδυτήρια, απολαμβάνουμε σήμερα τη νίκη και από αύριο τα κεφάλια μέσα».

Για τους τραυματισμούς: «Ο Χάντερ είχε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο. Αυτό το είχε για καιρό σε ελαφρύ βαθμό και έτσι θα το δούμε αύριο. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στον Πέτγουεϊ γιατί έδειξε αυταπάρνηση για την ομάδα. Έκανε ένεση και χθες και σήμερα για τη μέση του».