Σαν σήμερα ΕΠΟ και Φαν Σιπ έφαγαν τον Σιόβα από την Εθνική-Όλα εδώ πληρώνονται

Σαν σήμερα ΕΠΟ και Φαν Σιπ έφαγαν τον Σιόβα από την Εθνική-Όλα εδώ πληρώνονται

Δείτε την εκπομπή μας

Τι σου είναι το ποδόσφαιρο. Και τι κύκλους κάνει η ζωή. Σαν σήμερα έναν χρόνο πριν (6/9/20) η εθνική μας ομάδα νικούσε στην Πρίστινα το Κόσοβο με 2-1, με τον Δημήτρη Σιόβα να πετυχαίνει το μοναδικό του γκολ με το εθνόσημο.

Είναι το ίδιο βράδυ που ο έμπειρος στόπερ έκανε εκείνη την περίφημη δήλωση για την ανάγκη επιστροφής ποδοσφαιριστών σαν τον Μανωλά και τον Σωκράτη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Ξέρουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι. Μην νομίζετε ότι δεν είναι εδώ γιατί δεν τους θέλει ο προπονητής. Να έρθουν να βοηθήσουν τα νέα παιδιά κι εγώ αυτό κάνω, παίζω δεν παίζω. Κι εγώ όταν ήρθα στην Εθνική πιτσιρικάς το 2014 στην Βραζιλία, με είχαν αγκαλιάσει οι έμπειροι.

Αυτό κάνω κι εγώ τώρα. Οι άλλοι έμπειροι παίκτες θα δώσουν και μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες, η ομοσπονδία ξέρει τι πρέπει να κάνει. Τι να πω για τον Μανωλά; Αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αν θέλει να έρθει να παίξει ξέρει τι πρέπει να κάνει. Για μένα μακάρι να έρθει, πρέπει να είναι εδώ πέρα» είχε πει και έπεσαν αμέσως να τον φάνε. Για την ακρίβεια τον «έφαγαν» την ίδια στιγμή καθώς την εθνική ομάδα δεν την είδε ξανά ούτε από την… τηλεόραση.

Ποιοι; Μα τα παλικάρια της ΕΠΟ που έχουν πιει από χθες βράδυ το αμίλητο νερό, αλλά και ο προπονητής που κατά τη γνώμη του λέει δεν έχει πέσει ακόμη στα βράχια το project Κατάρ.

«Πρώτα απ’ όλα, πιστεύω ότι οι παίκτες δεν πρέπει να μιλούν για αποφάσεις των προπονητών. Ο Σιόβας έκανε ένα μεγάλο λάθος. Έβλαψε με αυτό το σχόλιο την ίδια την ομάδα. Αν θέλεις να πάψεις να είσαι παίκτης και θέλεις να γίνεις προπονητής, μπορείς να το κάνεις. Με βάση αυτό το σχόλιο, είναι εκτός ομάδας. Δε σεβάστηκε την ομάδα, δε σεβάστηκε τη διαδικασία εξέλιξης και με αυτό το σχόλιο, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Είμαι ανοικτός στους παίκτες, όποια στιγμή μπορούν να μιλούν σε μένα ή τους βοηθούς μου.

Ο Δημήτρης έβλαψε, συνολικά την ομάδα, δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή όχι. Εγώ δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια και ο Δημήτρης είναι εκτός εθνικής» του απάντησε ο Φαν Σιπ από το κανάλι του Ιβάν σε μια συνέντευξη που από μόνη της ήταν ιστορική: Για πρώτη φορά ένας προπονητής ανακοίνωσε τον αποκλεισμό ενός παίκτη από την τηλεόραση!

«Δε μπορούν όλοι να εκφράζουν την άποψη του και να λένε τι νομίζουν ότι πρέπει να κάνει προπονητής. Υπάρχουν κανόνες. Ο Δημήτρης το ήξερε, ήταν από την αρχή. Ήταν σφάλμα από την πλευρά του» συμπλήρωνε ο Φαν Σιπ στις 21/9/2020.

Είπαμε όμως. Η ζωή κάνει κύκλους. Και με έναν τρόπο όλα εδώ πληρώνονται. Έναν χρόνο μετά ήταν ξανά στην Πρίστινα που η εθνική μας ομάδα παρέδωσε… πινακίδες. Που ισοπεδώθηκε σε κοινή θέα όλο το παραμύθι και με τον Φαν Σιπ και με τον Κωνσταντινίδη και με τους μανατζαραίους που έχουν κάνει το εθνόσημο… μπάτε σκύλοι αλέστε.

Ήθελε έναν αριστεροπόδαρο στόπερ ο Φαν Σιπ χθες βράδυ με την ικανότητα να βγάζει την μπάλα στο build up. Να ζητά την πρώτη πάσα, να αναλαμβάνει την ευθύνη. Με έναν μαγικό τρόπο φαντάστηκε πως αυτή τη δουλειά μπορεί να την κάνει ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ένα παιδί που είναι εξαιρετικό μπακ, ικανός winger αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι στόπερ. Που δεν είναι ο… Σιόβας δηλαδή. Διότι το πακέτο του έμπειρου αμυντικού αναζητούσε ο Φαν Σιπ, αλλά δεν το έβρισκε.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Το κάζο επίσης. Δεν συνέβη τυχαία. Είναι αποτέλεσμα μιας χρήσης που δεν θα μπορούσε να αποφέρει άλλο αποτέλεσμα. Το Κόσοβο που είναι 115 στο ranking. Αυτό έμελλε να στείλει τον Φαν Σιπ ένα βήμα από την ανεργία. Και αν τουλάχιστον στην ΕΠΟ έχουν χιούμορ; Μια καλή ιδέα είναι να ανακοινώσουν την απόλυση του Ολλανδού από το Open tv. Να κάνει και το κανάλι του Ιβάν καμιά… επιτυχία. Να φανούν και σε κάτι χρήσιμοι οι «νταραβεριτζήδες» που διασύρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Που το έφτασαν χαμηλότερα από ποτέ!

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σιόβα:

To10.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0