Πρίντεζης : «Οι τραυματισμοί μας συσπειρώνουν»

Πρίντεζης : «Οι τραυματισμοί μας συσπειρώνουν»

Ο υπαρχηγός του πρωταθλητή Ελλάδας, αφού πρώτα αποκάλυψε πως αν και είναι αρκετά καλύτερα, δεν θα αγωνιστεί αύριο και πως από εβδομάδα θα μπει με την ομάδα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Λαμποράλ Κούτσα.

printezis

Αναλυτικα :

«Είμαι αρκετά καλύτερα. Είχα έναν τραυματισμό που προήλθε από κούραση. Όσο μεγαλώνεις καταλαβαίνεις καλύτερα το σώμα σου κι όταν είχα την ενόχληση στο ματς με τα Τρίκαλα ζήτησα αμέσως αλλαγή. Σε αυτή τη χρονική περίοδο μπορείς να φτιάξεις κάποια προβλήματα τραυματισμών για να είσαι απόλυτα έτοιμος στο Top 16. Θα μείνω κι αυτή την εβδομάδα εκτός και από εβδομάδα θα αρχίσω κανονικά προπονήσεις», είπε για τον εαυτό του.

Για τον αγώνα με τη Λαμποράλ: «Είναι ένα παιχνίδι που αν έρθει η νίκη θα είναι νίκη πρωτιάς, αλλά δεν κρίνεται τίποτα ακόμη. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη. Οι τραυματισμοί μας συσπειρώνουν, όπως είδαμε και στο παιχνίδι με την Τσεντεβίτα, όπου πήραμε μια νίκη επί μιας σοβαρής ομάδας. Το ματς με τη Λαμποράλ είναι δύσκολο. Είναι μια ομάδα που φέτος έχει διάρκεια σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, που είχε εξάρσεις. Ο Γιάννης (σ.σ. Μπουρούσης) τους έχει βοηθήσει πολύ. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παίκτης-κλειδί γι’ αυτούς.

Το πιο σημαντικό είναι να επιβάλουμε το ρυθμό μας, την άμυνα που ξέρουμε και γενικά το δικό μας παιχνίδι. Παρά τα προβλήματα, όποιοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό θέλεις να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια».

Για τη φετινή διοργάνωση της Ευρωλίγκας: «Είναι ίσως η πιο δυνατή Ευρωλίγκα των τελευταίων ετών. Έχουμε δει ισχυρές ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μακάμπι και ο Παναθηναϊκός να κάνουν ήττες, αν και πιστεύω πως θα περάσουν και οι τρεις. Εμείς δεν κοιτάμε βαθμολογίες και πιθανούς αντιπάλους, γιατί όπως και να έχει θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους στο Top 16».