Μάντζαρης: “Θα έπαιζα και με ένα πόδι”

ÁÃÃÅËÏÐÏÕËÏÓ ÌÁÍÔÆÁÑÇÓ ÓÐÁÍÏÕËÇÓ ÌÁÕÑÏÅÉÄÇÓ ÁÍÔÉÔÓ ÁÃÃÅËÏÐÏÕËÏÓ    ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ   (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2012-2013)

Στο πρώτο από τα επτά συνολικά βίντεο που θα κυκλοφορήσουν από το επίσημο κανάλι του μπασκετικού Ολυμπιακού στο youtube, γίνεται αναφορά στον τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο μεγάλος άτυχος του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν συγκλονίζει με την ομολογία του πως ήθελε να παίξει, έστω με ένα πόδι, στον πέμπτο προημιτελικό με την Αναντολού Εφές, βλέποντας 15.000 Ολυμπιακούς στο ΣΕΦ.

Στο ματς στο οποίο ήθελα να ήμουν – αν και ήθελα να παίξω σε όλα που λένε – αλλά το τελευταίο που με έκανε να θέλω να μπω μέσα με το ζόρι και με ένα πόδι, ήταν το πέμπτο με την Εφές, που είδα 15 χιλιάδες κόσμου στο γήπεδο και εγώ δεν μπορούσα να βοηθήσω. Ήταν το πιο δύσκολο για μένα“, τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας γκαρντ.

Επίσης, για το περιστατικό μίλησε και ο Δημήτρης Κατσίβελης, υπογραμμίζοντας: “Όταν τραυματίστηκε ο Βαγγέλης, είχε τύχει την επομένη να βρεθούμε στο ιατρικό γιατί είχα κάνει μαγνητική. Βγήκε ο γιατρός και είπε τα νέα. Εκείνη τη στιγμή αυτό που ένιωσα ήταν απίστευτη λύπη γιατί ένα τόσο νέο παιδί να πάθει έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Ήταν λυπηρό. Δείχνει κι αυτός, όμως, ότι είναι δυνατός και θα το ξεπεράσει πολύ πιο γρήγορα από τα αναμενόμενα. Η ομάδα χρειάστηκε καλύψει αυτό το κενό και εγώ προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα. Περαστικά στον Βαγγέλη“.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0