«Ο Ολυμπιακός που όλοι θέλουμε»

ÂÁÌÂÁÊÏÕËÁÓ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÑÉ ÓÅÍ ÆÅÑÌÅÍ (YOUTH LEAGUE 2013-2014)

 

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο Νίκος Βαμβακούλας από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπενφίκα. «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν λες κι έπαιζε στην έδρα του», είπε στον Sentra 103.3

Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων» φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Βάλτο Αγόρι μου» είπε πως είδε τον Ολυμπιακό που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι του, «στο πρώτο ημίχρονο έδινε την εντύπωση πως έπαιζε στην έδρα του», ενώ προέβλεψε ότι το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης» θα είναι πιο δύσκολο

«Ήταν ο Ολυμπιακός που θέλουμε όλοι μας, μια ομάδα με πάθος και δύναμη, δεν κοιτώ το αποτέλεσμα. Όταν έχεις πετύχει ήδη μια εκτός έδρας νίκη, η πίεση γίνεται αυτόματα μεγαλύτερη. Ο Ολυμπιακός μου άρεσε γιατί χτύπησε το ματς στα ίσα, είχε ψυχολογία, που είναι το Άλφα και το Ωμέγα» είπε αρχικά ο Νίκος Βαμαβακούλας.

Στην ερώτηση ποια ήταν τα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού που του άρεσαν πιο πολύ, ο Νίκος Βαμβακούλας είπε: «Όταν πας να παίξεις ένα παιχνίδι, όπου δεν πρέπει να χάσεις, έχεις περισσότερο άγχος. Και οι δύο ομάδες έπαιζαν για το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά ο Ολυμπιακός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και σου έδινε την εντύπωση ότι έπαιζε στο Καραϊσκάκη. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που το χορτάρι ήταν στεγνό, θα μπορούσε να κερδίζει 2-1ή 3-1. Αλλά αν όλες οι επιθέσεις γίνονται γκολ, τότε θα μιλούσαμε για πόρτες πλακωτό».».

Παράλληλα ο Νίκος Βαμβακούλας προέβλεψε ότι ο αγώνας με την Μπενφίκα στον Πειραιά, την επόμενη αγωνιστική, θα είναι πιο δύσκολος.

«Εδώ το ματς θα είναι πιο δύσκολο, θα υπάρχει η πίεση του κόσμου και η ομάδα θα ζητά το αποτέλεσμα για να περάσει. Η Μπενφίκα είναι πολύ καλή ομάδα, μην τη βλέπετε έτσι, περνά μια κάμψη, αλλά είναι επικίνδυνη. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει δύο θετικά εκτός έδρας αποτελέσματα, αλλά ακόμα δεν έχει βάλει τις βάσεις για πρόκριση. Τώρα αρχίζει ένας Γολγοθάς με συνεχόμενα ματς, και στα ματς στο γήπεδό του το Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει την πίεση για τη νίκη. Όμως, ο Ολυμπιακός αν έχει ψυχραιμία, θα πετύχει τους στόχους του.