Ντάνστον: “Μακάρι να πάρουμε το 3ο Ευρωπαϊκό στην σειρά”

Ï ÌÐÑÁÉÁÍÔ ÍÔÁÍÓÔÏÍ ÕÐÅÃÑÁØÅ ÁÕÔÏÃÑÁÖÁ ÓÔÏ OLYMPIACOS BC STORE

Το μεσημέρι (13:45) της Δευτέρας (2/9) ο νέος Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, Μπράιαντ Ντάνστον, βρέθηκε στην επίσημη μπουτίκ των Πρωταθλητών Ευρώπης, “Olympiacos BC Store” (Καραολή Δημητρίου 8, έναντι Σταδίου Καραϊσκάκη).

Ο 27χρονος αθλητικός σέντερ των Πειραιωτών πραγματοποίησε εκεί την κλήρωση για τους νικητές του διαγωνισμού, υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα σε όλους τους φίλους των ερυθρολεύκων που έδωσαν το “παρών” στην μπουτίκ και έβγαλε μαζί τους πολλές φωτογραφίες.

Μεταξύ άλλων, ο ευδιάθετος και χαμογελαστός Μπράιαντ Ντάνστον, δήλωσε πως από τη νέα σεζόν θα φορά την φανέλα με το νούμερο “6” στον Ολυμπιακό, εξηγώντας τους λόγπους που επέλεξε τον συγκεκριμένο αριθμό και έστειλε το εξής μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας: “Ελάτε να δείτε τα παιχνίδια, θα είναι μία πραγματικά συναρπαστική σεζόν και θα προσπαθήσουμε να γράψουμε ιστορία”.

Για το ότι βρέθηκε στην μπουτίκ, σχολίασε: “Είναι υπέροχα. Υπάρχει πολλή περηφάνια εδώ, σ’ αυτή την πόλη για αυτή την ομάδα. ‘Ολοι οι φίλαθλοι και σίγουρα αυτό το μέρος που είναι γεμάτο Ολυμπιακό”. Για το ότι βρίσκονται στην μπουτίκ τα τρόπαια των back-to-back Πρωταθλητών Ευρώπης, είπε: “Πολύ εντυπωσιακό. Ελπίζω να υπάρχει και ένα τρίτο εδώ στο τέλος του χρόνου”.