Μόνος του, ανεξάρτητος και ανίκητος!

Ο Θρύλος είναι πρότυπο. Σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση για όλους, ΟΛΟΥΣ!
Σαρώνει, επενδύει, κλείνει «deal» με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, συμφωνεί με παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Δείτε την εκπομπή μας:

Την ίδια ώρα οι υπόλοιποί αδυνατούν. Αδυνατούν γενικώς… Και ειδικώς φυσικά αδυνατούν, να ορίσουν έναν τελικό Κυπέλου Ελλάδος χωρίς κόσμο για παράδειγμα.

Άλλοι… το σκέφτονται να παίξουν μπαράζ. Άλλοι το…. σκέφτονται να επενδύσουν. Ξεπουλάνε σε τιμές ευκαιρίας τους παίκτες τους σε ομάδας από την Αραβία. Πανηγυρίζουν για τους … Ινσούα και τους Χνιντ.

Άλλοι μένουν τηλεοπτικά άστεγοι και ανοίγουν τα δικά τους «TV». Όπως του καπνίσει του καθενός, χωρίς πλάνο, χωρίς πρόγραμμα. Α ρε Γιάννη!

Άλλοι, μήνες τώρα προσπαθούν ή μάλλον κάνουν ότι προσπαθούν να τα βρουν με τις «σημαίες τους» και κοιτάζουν και το τελευταίο… ταλιράκι. Γιατί ποτέ δεν είχανε σχέδιο, το έπαιζαν χρόνια καμπόσοι και τώρα με το Financial Fair Play να καραδοκεί, έχουν μαζευτεί…Α ρε Ιβάν!

Ο Θρύλος εκεί, στο πλάνο του, στο όνειρο, στην μεθοδολογία που τον έφτασε να τον συζητάει όλη η Ευρώπη και του έδωσε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα. Είναι ήδη στην Ευρώπη μέχρι τουλάχιστον τον Δεκέμβρη, μην ξεχνιόμαστε…

Υ.Γ. Αφήστε την γκρίνια, η ομάδα έχει ηγέτη και προπονητή. Βαδίζει στα σίγουρα, βαδίζει με όραμα. Ο Ραφίνια είναι μόνο η αρχή από ένα πολύ στοχευμένο μεταγραφικό σχεδιασμό.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0