Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ στο ONE TEAM

ŕљˉÊ`/ Ӊōmϓ֐ / EUROLEAGUE / SIENA-OLYMPIAKOS

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο του προγράμματος ONE TEAM της Euroleague (ένα μοναδικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης στο οποίο συμμετέχει απο την πρώτη στιγμή εφαρμογής του), ανακοινώνει την έναρξη στήριξης και συνεργασίας της με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Αγίου Δημητρίου.

Στο δημόσιο αυτό σχολείο εκπαιδεύονται περίπου 170 έφηβοι ηλικίας 14-16 ετών με νοητική στέρηση και προσπαθούν να αποκτήσουν επαγγελματική εξειδίκευση σε ορισμένες ειδικότητες που θα τους βοηθήσουν στο να ζήσουν μια φυσιολογική και όσο το δυνατόν καλύτερη ζωή.
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνέχεια της στήριξης και βοήθειας που πρόσφερε τα προηγούμενα 2 χρόνια στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών & Βαρυκόων Αργυρούπολης, συνεχίζει την προσπάθεια της για την καλύτερη δυνατή ενσωμάτωση στην κοινωνία, ομάδων παιδιών με προβλήματα, πάντα μέσω του αθλητισμού και του μπάσκετ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει το πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια σειρά απο δραστηριότητες καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, με την συμμετοχή του φετινού περήφανου πρεσβευτή του Προγράμματος ONE TEAM, του Μπρέντ Πετγουει. Ο αμερικάνος άσσος δήλωσε «Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά να συμμετέχω ως πρεσβευτής της ομάδας στο πρόγραμμα ONE TEAM. Ανυπομονώ να γνωρίσω και να βρεθώ στο παρκέ με όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτή τη χρονιά και τους υπόσχομαι ότι θα μοιραστούμε μοναδικές και πολύ ωραίες εμπειρίες μπάσκετ και ο αθλητισμός αποτελούν μια μοναδική πηγή δύναμης και έμπνευσης για όλους και περιμένω τα παιδιά με μεγάλη χαρά!»

Πηγή:olympiacosbc.gr