Έτσι περνάει στους ομίλους και χωρίς πρωτάθλημα!!!

Ο Ολυμπιακός όσες φορές χρειάστηκε τα προκριματικά για να μπει σε ομίλους τα έχει καταφέρει εκτός από το 2010 που ήταν μια περίοδος ξεκαθαρίσματος για την ομάδα. Όταν λέμε ομίλους λέμε και τα προκριματικά που έδωσε μετά από τους Αποκλεισμούς από Ανόρθωση, Μπερ Σεβά που ουσιαστικά μετά συνέχισε πάλι σε ομίλους.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που όλα αυτά τα χρόνια λέγανε ότι παίρνει τα πρωταθλήματα για να παίρνει τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής, ως δεύτερος, ως τρίτος είναι αυτός που σχεδόν πάντα θα είναι στους ομίλους ή του Champios League ή του Europa League. Ο Ολυμπιακός τον μόνον αποκλεισμό που έχει από την Ευρώπη ήταν το 2010, όταν αποκλείστηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όπου ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Επιπλέον ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστεί από προκριματικά Champions League από Ανόρθωση, και Χάποελ Μπερ Σεβά, αλλά κατάφερε πάλι να μπει σε ομίλους Europa league. Πλέον πάει η καραμέλα που λέγανε ότι ο Ολυμπιακός αν παίξει προκριματικά δεν θα πάει πουθενά, τότε που έπαιρνε την απευθείας πρόκριση στους ομίλους .

Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια είναι αυτός που εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ομίλους με απευθείας συμμετοχή ή με προκριματικά.

Αλλά είναι και αυτός όπου τις περισσότερες φορές συνεχίζει και μετά τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη. Ο Θρύλος έκανε το ακατόρθωτο και πέρασε στους ομίλους από τους μη Πρωταθλητές, δείχνοντας ότι ο Μαρτίνς έχει χτίσει κάτι καλό.

Ο Ολυμπιακός, μάς κάνει πλέον να ονειρευτούμε πολλά πράγματα για το μέλλον που έρχεται.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0