Φέρτε μας προκλήσεις!

diamantidis

Γειά σας φίλοι μου. Μαζεμένα σε μια μέρα αρκετά ενδιαφέροντα νέα. Η ομάδα μας δείχνει να γεμίζει σιγά σιγά με τον Μπέγκιτς να εσνωματώνεται, τον Παπαπέτρου να ‘ναι έτοιμος σύντομα αλλά και απ’την άλλη, τον, ανεβασμένο, Πέτγουευ να είναι αμφίβολος για το σημερινό ματς με την Μπάγερν στο κατάμεστο ΣΕΦ. Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και την κλήρωση Κυπέλλου μπάσκετ στην οποία- όπως σωστά μάντεψα και δικαιώθηκα (μιλώντας με φίλους)- κληρωθήκαμε με τον Μποχού και Τράκη στο ΟΑΚΑ.

Αφού έτσι το θέλουν, έτσι θα μας τα….πάρουν τα σιχάματα. Πρεμιέρα πρωταθλήματος στο ΣΕΦ σε άδειο γήπεδο θέλανε; Τον….ήπιανε! Κύπελλο στην κατάμεστη έδρα τους θέλουνε; Θα τον…πιούνε! Όπως αρμόζει της γκόμενας του Βασιλακόπουλου, της ΕΟΚ της ΚΕΔ και του συστήματος που καρκινώνει το Ελληνικό μπάσκετ. Το ‘αίτημα’ τους γίνεται αποδεκτό και οι κόκκινοι καμικάζι του κόουτς Μπαρτζώκα και του καπιτάνο Σπανούλη θα πάνε για να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους ακόμα μια φορά!

Να μην παραμελίσουμε και το υπέρμετρο ενδιαφέρον των ΜΜΕ για μιαν συνέντευξη σε χαλαρό επίπεδο του Έισι Λό που είπε πράγματα που μάλλον έτσουξαν κάποιους. Και απαιτούν κιόλας, άκουσον άκουσον την συγνώμη του. Θα πάρετε την συγνώμη του για όλα που θα σας κάνει να υποστείτε τον Μάιο και με το παραπάνω! Απλά και όμορφα. Αυτά προς το παρών, έχουμε και ματσάκι να ασχοληθούμε σήμερα. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας, ΟΛΟΙ εκεί!

ΥΓ: Καλή τύχη στην ποδοσφαιρική μας ΘΡΥΛΑΡΑ το Σάββατο απέναντι στους χρεωκοπημένους. Κανένας σεβασμός και καμία λύπηση! Αποτελείωστε τους μια και έξω!

ΥΓ1: Διαμαντίδι άρχισε τις βολές από τώρα ‘αγόρι μου’.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0