RED CARD 2 : Καθαρός χρόνος παιχνιδιού !

RED CARD 2 : Καθαρός χρόνος παιχνιδιού !

red cardΚαλησπέρα σε όλους σας ξανά από την κόκκινη κάρτα. Οι συστάσεις πλέον ανήκουν στο παρελθόν και πιάνουν χώρο, οπότε μπαίνουμε κατευθείαν στο ΨΗΤΟ, το οποίο πιθανώς να είναι προφητικό! Η στήλη σήμερα ομολογώ παίρνει ένα πολύ μεγάλο ρίσκο…τι???…τολμά…ΝΑΙ  ΤΟΛΜΑ …τολμά να βγάλει την κόκκινη κάρτα πριν καν της δοθεί η αφορμή!

Το ρίσκο είναι ρίσκο, αλλά πίσω από κάθε μεγάλη επιτυχία κάποιος πήρε κάποιο μεγάλο ρίσκο! Σήμερα λοιπόν η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ βγαίνει στα… εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού πλην ΟΑΚΑ και Τούμπας-Χαριλάου! Αυτά τα παιχνίδια  μου έδωσαν την ευκαιρία να αναπτύξω ένα παιχνίδι ώστε να μου δώσει κάποιο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια του αγώνα και να περάσει δημιουργικά το βασανιστικό αυτό δίωρο.

Ποιο είναι το παιχνίδι? Μα φυσικά η στατιστική ανάλυση του αγώνα! Σαν άνθρωπος έχω μαθηματική σκέψη, πράγμα που εξηγεί την πρώτη δέσμη που ακολούθησα κάποτε και το Πολυτεχνείο στη συνέχεια! Επειδή λοιπόν στα σκληροτράχηλα αυτά ΝΤΕΡΜΠΙ δεν συμβαίνει ποτέ τίποτα, κάθομαι και παρατηρώ στο χρονόμετρο της ΝΟΒΑ στην τηλεόραση, πόσα συνεχόμενα δευτερόλεπτα δύναται η μπάλα να είναι σε ροή και όχι πλάγιο, κόρνερ, φάουλ κτλ. Πρόκειται για μία δραστηριότητα που έδωσε άλλο νόημα στους εντυπωσιακούς αυτούς αγώνες.

Συνήθως που λέτε, η μπάλα μένει εντός των γραμμών και σε ροή κάτι λιγότερο από είκοσι δευτερόλεπτα. Την ροή διακόπτουν διαδοχικά πλάγια από εκπληκτικές ενέργειες του πολύ φορμαρισμένου Χολέμπας, που έχει βαλθεί να συγκεντρώσει τα μάτια όλης της υφηλίου πάνω του και κάτι “ψαγμένα” φάουλ πίσω από τη γραμμή του κέντρου, έτσι γιατί ξέρουμε και εμείς και οι αντίπαλοι να καταστρέφουμε την ταχύτατη ανάπτυξη της ελληνικής σχολής ποδοσφαίρου! Συχνά πυκνά συναντάς και παίχτες ξάπλα για ένα με ενάμιση λεπτό εξαιτίας των δυνατών μαχών που δίνονται εντός των γραμμών και φυσικά εκπληκτικούς τερματοφύλακες γνώστες της τακτικής του αθλήματος που χρειάζονται 45”… ναι.. τόσο χρειάζονται..45” να εκτελέσουν ένα ελεύθερο! Δεν σας κρύβω μάλιστα, πως μετά την ανακάλυψη του παιχνιδιού μου, ενθουσιάζομαι και χειροκροτώ μόνος μου, (κόντρα στο γενικό κλίμα που επικρατεί στην καφετέρια και με έχουν για τρελό) όταν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές μας κρατήσουν την μπάλα για περισσότερα από 25 δευτερόλεπτα, οπότε σταματάω να μετράω και τους δίνω ένα thumpsup!!!

Με λύπη όμως συνειδητοποιώ κατά τη λήξη ότι thumpsup vs goals είναι συνήθως under 2,5 εκ των οποίων πολύ λίγα είναι στο GG  και τότε καταλαβαίνω γιατί όλοι είναι λυπημένοι ενώ εγώ χαρούμενος με τη νέα ανακάλυψή μου. Η ώρα είναι 4:01 και ετοιμάζομαι να πάω να δω ποδόσφαιρο όπως όλοι σας. Αν το ποδόσφαιρο πάλι ξεχάσει να έρθει στο γήπεδο, μην ξεχνάτε πως από σήμερα υπάρχει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι να παίζουμε στους εκτός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού για να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να μας διαψεύσει η στατιστική, αλλιώς θα παίξουμε το παιχνίδι με κάποιες παραλλαγές, όπως πόσες φορές κόλλησε η μπάλα σε “λούμπες” και πόσες πάσες μπορούν οι αθλητές να αλλάξουν με όριο τις δέκα σε μία φάση.

Καλή τηλεθέαση!

Με υπογραφή,

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ