Υπάρχει έδαφος, θα τα πουν ξανά!

Μεγάλη επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι να δουλέψει ξανά με τον Κώστα Σλούκα στο ρόστερ του. Ο Έλληνας κόουτς θέλει δεδομένα την απόκτηση του διεθνούς γκαρντ και οι Πρόεδροι κάνουν τα πάντα, για να καταφέρουν να κάνουν πράξη αυτή την επιθυμία του κόουτς. Τα δεδομένα είναι αυτά και από εκεί και πέρα, είναι επίσης δεδομένο, ότι υπάρχει κοινό έδαφος, ανάμεσα στις δύο πλευρές. Από που προκύπτει αυτό; Από την πρώτη συνάντηση, μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτή μπορεί να μην έβγαλε… λευκό καπνό, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι τόσο η ΚΑΕ, όσο και ο Σλούκας είναι διατεθειμένου να εξαντλήσουν τα περιθώρια, για να συνεργαστούν ξανά και ο Έλληνας γκαρντ να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα! Μία κίνηση, η οποία αν μη τι άλλο, θα ταράξει τα νερά στην Ευρώπη και θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα του Μπαρτζώκα.

Η απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος, είναι υπαρκτή και σημαντική. Ωστόσο, εκείνο το οποίο χαρακτηρίζεται ενθαρρυντικό και δίνει θετικά μηνύματα, για τη συνέχεια, είναι η πρόθεση και των δύο πλευρών. Η οποία είναι προς τη συνεργασία τους!

Και οι Πρόεδροι αναμένεται να κάνουν μία βελτιωμένη πρόταση στον Σλούκα, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης αναμένεται να ρίξει λιγάκι τις απαιτήσεις του, για να βρεθεί η «χρυσή τομή». Μένει να φανεί εάν το «πάρε-δώσε» ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει αρκετή ελαστικότητα, ώστε εξερχόμενος από τα γραφεία των Προέδρων, ο Σλούκας να πει «τα βρήκαμε»!

Οι ΓΑΥΡΟΙ κρέμονται, σε ό,τι αφορά το μπάσκετ, από τα χείλη των πρωταγωνιστών, για την έκβαση αυτής της υπόθεσης! Οι δύο πλευρές θα τα πουν ξανά και αναμένουμε τα νεότερα…
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0