Αρχίζει η κατάρρευση της… εξυγίανσης

Μετά τις συναντήσεις στη Νιόν που προκάλεσαν η FIFA και η UEFA για το «ελληνικό πρόβλημα», αρχικά με τους Χούμπελ, Φούσεκ, Περέιρα, Μαρίν και Λίντμπεργκ, δηλαδή με τους ξένους παράγοντες που έχουν την ευθύνη και μετά με τους Αυγενάκη, Γραμμένο, το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα είναι το ίδιο.

Η επικείμενη συνάντηση των Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου και Σαββίδη σηματοδοτεί και την κατάρρευση του… σάπιοι συστήματος που λυμαίνεται και κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο και το οποίο έχουν καταγγείλει με επιστολές ή ανακοινώσεις τους ο Ολυμπιακός και όχι μόνο.

Με δυο λόγια, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες η εντολή από τη FIFA στους Χούμπελ και Φούσεκ είναι η επιτήρηση προς την ΕΠΟ να μην είναι απλά στενή να είναι ασφυκτική. Μάλιστα, ο δεύτερος θα έχει τον απόλυτο έλεγχο επί των οικονομικών αφού του βάλουν κι έναν βοηθό, έναν οικονομικό εμπειρογνώμονα, ενώ «γλάστρα» δεν θα είναι ούτε ο αναπληρωτής εκτελεστικός γραμματέας που επίσης αναμένεται να προσληφθεί.

Η συνάντηση με τους Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο και Σαββίδη δεν είναι απλά για να συμφωνήσουν σε κοινής αποδοχής πρόεδρο της ΕΠΟ, κοινής αποδοχής ΔΣ της Ομοσπονδίας και σε ΚΕΔ κοινής αποδοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει και συζήτηση για όλα τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι αδύνατον να μη συμβεί το τελευταίο, καθώς δυσαρεστημένος από την όλη κατάσταση δεν είναι ο Ολυμπιακός. Ας μην ξεχνάμε ότι η αποτυχία της… εξυγίανσης απεικονίζεται στο γεγονός ότι η ΑΕΚ αμφισβήτησε τους τίτλους του ΠΑΟΚ και το αντίστροφο, ενώ ο Αλαφούζος ήταν μαζί τους και μετέπειτα, πριν τα σπάσουν οι Μελισσανίδης, Σαββίδης, πορεύεται μόνος του.
Πηγή Gavros.gr