Βρήκαν 3 άτομα από την Λεωφόρο! Μόνιμος τρόφιμος … ψυχιατρείου ο ένας!!!

Βρήκαν 3 άτομα από την Λεωφόρο! Μόνιμος τρόφιμος … ψυχιατρείου ο ένας!!!

Ταυτοποιήθηκαν άλλοι 3 χούλιγκανς του Παναθηναϊκού, Μόνιμος τρόφιμος … ψυχιατρείου ο ένας!!!

epeisodia-olympiakos-panathinaikos

Μόνιμος τρόφιμος του ψυχιατρείου στο Δαφνί και μόνιμος … δραπέτης κάθε φορά που δίνει ποδοσφαιρικό αγώνα η ομάδα του Παναθηναϊκού  είναι ο ένας από τους τρεις χούλιγκανς που συμμετείχαν στα επαίσχυντα επεισόδια που σημάδεψαν τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι πρωταθλήματος με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, μεταξύ τους, έχει εντοπιστεί και ένα από τα άτομα που εκτόξευσαν φωτοβολίδες, ενώ και ο δεύτερος, έχει βεβαρυμένο ιστορικό, καθώς είχε πιαστεί και κατηγορηθεί επίσης για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας και στα επεισόδια που είχαν γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο τρίτος, δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει. Οι αρμόδιες αρχές Ασφαλείας και συγκεκριμένα η υπηρεσία της Αθλητικής Βίας, φαίνεται ότι βρίσκονται κοντά στη διαλεύκανση της ταυτότητας τουλάχιστον άλλων δύο προσώπων.

Στο μεταξύ, από την ίδια υπηρεσία έχουν ταυτοποιηθεί επίσης 3 χούλιγκανς της ομάδας του Ολυμπιακού, που φέρονται πως πρωτοστάτησαν στα επεισόδια του αγώνα της ομάδας τους στο ΟΑΚΑ με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό, στις 29 Αυγούστου.

Πηγή: bloko.gr