Ζει σε άλλον πλανήτη Ο Λουτσέσκου: Θέλω να δω σε αυτή τη σεζόν ένα παιχνίδι φέτος, ένα, που θα κερδίσουμε με υπέρ μας λάθος

Σε άλλο κόσμο φαίνεται ότι βρίσκεται ο  Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς είχε παράπονα από την διαιτησία ξανά και αναρωτήθηκε να δει ένα λάθος υπερ του ΠΑΟΚ.

 

O Ραζβάν Λουτσέσκου, που είχε παράπονα από τη διαιτησία. «Θα ήθελα να δω ένα λάθος υπέρ μας, που να επηρέασε το αποτέλεσμα ενός αγώνα μέχρι τώρα στη σεζόν», αναρωτήθηκε.

Για το σημερινό παιχνίδι και την εμφάνιση της ομάδας του:
«Σε μία γεμάτη σεζόν, μπορεί να υπάρξει μία τέτοια μέρα. Μπορεί να μην είναι μόνο θέμα του ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλος έκλεισε καλά τους χώρους, υπήρχε συνοχή, δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε εύκολα την άμυνα, κάναμε περισσότερα λάθη από ότι συνήθως και δεν δημιουργήσαμε τόσες φάσεις, όπως συνήθως. Την ίδια στιγμή το παιχνίδι θα έπρεπε να λήξει έτσι, με το σκορ υπέρ μας, έπρεπε να το κρατήσουμε. Έχω πει ότι και στην κακή σου μέρα ακόμη, μπορείς να κερδίσεις. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Χωρίς να έχουμε πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ο Άρης δεν είχε ευκαιρίες. Ισοφαριστήκαμε από ένα γκολ που για κακή μας τύχη ήταν οφσάιντ». Ήταν ένα παιχνίδι αυτό… Είμαστε μία ομάδα που έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε πολύ καλά πως θα το ξεπεράσουμε αυτό. Και ξανά, πρέπει να τονίσω, ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έληγε το παιχνίδι υπέρ μας. Θέλω να δω σε αυτή τη σεζόν ένα παιχνίδι φέτος, ένα, που θα κερδίσουμε με υπέρ μας λάθος. Παίζοντας όχι τέλεια, θα έπρεπε να κερδίσουμε στο τέλος κανονικά με 1-0. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε πάντως, είναι ότι δεν παίξαμε στα ίδια επίπεδα, με τα άλλα παιχνίδια φέτος».

Υ.Γ. Δεν ξέρουμε τι είναι μάλλον νιώθει τον τρόμο του Ολυμπιακού, καθώς με νίκη αύριο πάει στο -7  και αρχίζει απο τώρα της δικαιολογίες