Τρεις πρωτοκλασάτους ζήτησε ο Σίλβα

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και το ξεκάθαρο, πλέον, τοπίο, στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να προχωρήσουν στις μετεγγραφές εν όψει της νέας σεζόν. Τρία πρωτοκλασάτα ονόματα κι άλλες κινήσεις 18δας ζήτησε ο Μάρκο Σίλβα.

11058786_1108943189120696_3530183535283878761_n

 

Η άποψη του νέου προπονητή του Ολυμπιακού είναι πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση… κλάσης σε τρεις θέσεις. Αναζητούνται πρώτης γραμμής στόπερ, εξτρέμκαι σέντερ φορ, και φυσικά και άλλες κινήσεις ενίσχυσης.

Πρώτος στόχος για το κέντρο της άμυνας είναι ο Νέτο,ενώ στα εξτρέμ ο Μουνιέ συνεχίζει να απασχολεί, με τον Σίλβα να έχει, φυσικά, και ο ίδιος προτάσεις, τις οποίες αναμένεται να καταθέσει στη διοίκηση. Πιο θολό είναι το τοπίο για την κορυφή της επίθεσης, όπου υπάρχει μεν ο Ζόνατας, ωστόσο αναμένεται να υπάρξει εκ νέου… ψάξιμο.

Aναλυτικά

Ο Ολυμπιακός έχει παλέψει πολύ την υπόθεση Μιραλάς, αλλά φαίνεται να έχει «παγώσει», ενώ οι Αγγλοι συνεχίζουν να αναφέρουν ότι η Τότεναμ πιέζει για την απόκτησή του. Επίσης, από την Πορτογαλία προκύπτει ότι είναι πολύ δύσκολη έως απίθανη η περίπτωση του Καρίγιο της Σπόρτινγκ. Οπως είναι πολύ δύσκολη και του φορ της πρώην ομάδας του Σίλβα, του Αλγερινού Σλιμανί.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Νέτο, αλλά όπως γράψαμε και προχθές, στον Ολυμπιακό δεν τον «καίνε». Και σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία γίνεται μία νέα προσπάθεια για την απόκτησή του από τη Ζενίτ. Ακόμη και δανεισμό με οψιόν αγοράς, αν δεν βρεθεί φόρμουλα για παραχώρησή του από τη ρωσική ομάδα. Και υπάρχουν και οι επιλογές από την Πορτογαλία. Για τα άκρα της επίθεσης ο Γουίλσον της Σπόρτινγκ και ο Σέμπα τον οποίο γνωρίζει ο Σίλβα από την Εστορίλ. Και στα χαφ, ο Εβάντρο της Πόρτο. Μία περίπτωση που ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες. Κατά μία πηγή πάντως ο Ολυμπιακός προσπαθεί αυτές τις ημέρες να βρει τη φόρμουλα για τον Νέτο για να θωρακίσει την άμυνά του. Και είναι σε ανοιχτή γραμμή και με επιθετικούς έχοντας κι άλλες επιλογές, όπως ο Γάλλος Μουνιέ