Στο ψάξιμο ο Ολυμπιακός για επιθετικό

O Ολυμπιακός έχει αρχίσει σιγά σιγά να εξετάζει τις επιθετικές εναλλακτικές του καθότι ο χρόνος… «τρέχει» και το θέμα Φινμπόγκασον δεν κλείνει θετικά.

5Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον αποτέλεσε για ένα σημαντικό διάστημα τον μεγάλο επιθετικό στόχο του Ολυμπιακού όμως όσο οι ερυθρόλευκοι δεν βρίσκουν άκρη με τους Ολλανδούς της Χέρενφεϊν τόσο θα δυσκολεύει η περίπτωσή του και θα πρέπει να είναι ενεργές όλες οι άλλες εναλλακτικές.


Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει ήδη να προσανατολίζονται στο plan B έχοντας αρκετές λύσεις στην λίστα τους για επιθετικούς από ατζέντηδες όπως οι Ραϊόλα και Μέντες. Παίκτες όπως ο Όλα Τοϊβόνεν της Ρεν αλλά και οι Οριόλ Ριέρα, Χοακίν Λαριβέι, Τζόναθαν Σοριάνο και Νίκλας Μπέντνερ. Σε αυτά τα ονόματα θα πρέπει να προστεθεί και αυτό του Ρίκι Φαν Φονσβίνκελ. 

Οι ερυθρόλευκοι έχουν και άλλες επιλογές τόσο από την ιταλική και την αγγλική αγορά όσο και από αυτή της Λατινικής Αμερικής. Εντός των προσεχών ωρών ή ημερών αναμένονται τα νεότερα καθώς στο Λιμάνι θέλουν να κλείσουν τα όποια ανοιχτά μέτωπα το συντομότερο δυνατόν. 

Πέραν της θέσης του φορ βέβαια υπάρχει αναζήτηση και για ποδοσφαιριστές για θέσεις όπως αυτές των στόπερ και χαφ. Ειδικά για τους παίκτες για τις πτέρυγες γίνεται εντατική έρευνα, ειδικά για αντί-Κάμπελ, αφού όλα δείχνουν ότι ο Κοσταρικανός θα επιστρέψει στην Άρσεναλ.