Στην ΕΠΟ ο Μαρινάκης

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε προγραμματισμένη επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία των 2 πρώτων αγωνιστικών.

ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ  ÖÉÅÓÔÁ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÃÉÁ ÔÇÍ ÊÁÔÁÊÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁÔÏÓΟ ισχυρός άνδρας των Πρωταθλητών Ελλάδας, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τα σφυρίγματα στα ματς με τη Νίκη Βόλου και τον Παναιτωλικό. Στο Λιμάνι κάνουν λόγο για τέσσερα πέναλτι που δεν έχουν δοθεί και δυο κόκκινες κάρτες που χαρίστηκαν σε αντιπάλους, με αποκορύφωμα το σκληρό παιχνίδι -όπως υποστηρίζουν- των παικτών του Παναιτωλικού το περασμένο Σάββατο (30/8, 1-1) στο Αγρίνιο.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλησε να παρουσιάσει τις δικές του θέσεις προς τον ομόλογό του της Ομοσπονδίας, ενώ παράλληλα έγινε κουβέντα και για τους ορισμούς που έχουν γίνει από τη Λίγκα σχετικά με τους διαιτητές.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε και στο Δ.Σ. της Super League και μάλιστα θα υπάρξει σχετική επικοινωνία με τον Χιου Ντάλας, διότι θεωρείται ότι το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Για παράδειγμα ο Βοσκάκης από τα Χανιά τοποθετήθηκε τέταρτος διαιτητής στο Αγρίνιο και είναι ένα θέμα που θα πρέπει να λυθεί και να μειωθούν τα έξοδα και να γίνουν καλύτεροι ορισμοί.