Στα ύψη Μήτρογλου και Αφελάι

Η ιστοσελίδα transfermarkt.de, σε σημερινό της δημοσίευμα έχει κάνει μια αναφορά στους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος που έχουν καταφέρει να ανεβάσουν την αξία τους και στέκεται μεταξύ άλλων στον Κώστα Μήτρογλου και τον Ιμπραΐμ Αφελάι.

1159974

Ο στράικερ του Ολυμπιακού έχει σημειώσει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα παρόλο που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και απέχει ελάχιστα από την κορυφή του πίνακα των σκόρερ, ενώ ο Ολλανδός από τη μεριά του, βαδίζει από το καλό στο καλύτερο, παιχνίδι με το παιχνίδι.

Στην ανάλυση που γίνεται για τους δύο παίκτες, φαίνεται ξεκάθαρα η άνοδό τους στη χρηματιστηριακή τους αξία, αλλά και τα όσα έχουν καταφέρει να κάνουν έως τώρα.

Όπως γράφτηκε παραπάνω, ο Αφελάι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και σχεδόν σε κάθε ματς είναι αυτός που ξεχωρίζει. Όσον αφορά στον Μήτρογλου, από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στα καλύτερά του, αλλά ακόμα κι έτσι σκοράρει και έχει αυξημένες πιθανότητες να τερματίσει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, λέει πολλά για την προσπάθεια που καταβάλει και θα καταβάλει.

πηγή: gavros.gr