Σίλβα: “Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση”

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που έπρεπε στο Μόναχο, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα, και το πλήρωσε με μια βαριά ήττα η οποία πάντως δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά στη συνέχεια. Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε για το βαρύ 4-0 αλλά και τον “τελικό” με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη.

e01c0ae9ba5d769d98250efce3ca4c4e_L

Για την ήττα από την Μπάγερν: «Είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα για μας. Για να παλέψεις όμως απέναντι σε μια τόσο καταπληκτική ομάδα πρέπει να είσαι ένα επίπεδο πάνω από τις δυνάμεις σου. Δεν μπήκαμε, όμως, στο γήπεδο όπως το είχαμε σχεδιάσει και δεν τα καταφέραμε. Για να αντιμετωπίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο πρέπει να πιάσεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου και εμείς δεν το κάναμε σήμερα».

Για το τελευταίο ματς με την Άρσεναλ: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη θέση να διεκδικούμε την πρόκριση. Το είχα προβλέψει ότι θα κριθεί η πρόκριση στο τελευταίο ματς. Πολλοί θεωρούν φαβορί την Άρσεναλ, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα στην έδρα μας, όπου όλοι ξέρουν ότι είμαστε δυνατότεροι, για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το αν είναι επικίνδυνο ότι ο Ολυμπιακός περνάει και με ισοπαλία: «Για να αντιμετωπίσεις τόσο καλές ομάδες και για να περάσεις στην επόμενη φάση του Champions League πρέπει να τα δώσεις όλα και να μη σκέφτεσαι καθόλου το αποτέλεσμα. Πρέπει να παλέψεις στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου σε όλη τη διάρκεια αγώνα για να μπορέσεις να πάρεις αυτό που θέλεις».