Σάμαρης: “Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα”

Ο Ανδρέας Σάμαρης τόνισε πώς ο Θρύλος είναι έτοιμος για το ξεκίνημα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και ανέλυσε τη διαφορά του φετινού αγωνιστικού προσώπου των πρωταθλητών Ελλάδας, σε σύγκριση με την περσινή εικόνα.

8765456Αναλυτικά, οι δηλώσεις του μέσου του Θρύλου στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τον αγώνα με τη Φενέρ στην Τουρκία:


Πόσο έτοιμος θα είναι ο Ολυμπιακός για το ματς με την Νίκη Βόλου και σε έναν μήνα στον πρώτο του αγώνα στο Champions League;

«Τα φιλικά έδειξαν ότι προετοιμαζόμαστε για το Champions League παίζοντας με τόσο πολύ μεγάλες ομάδες. Όλες όσες παίξαμε είχαν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές με τελευταίο μας παιχνίδι στην Τουρκία. Θεωρώ πως η ομάδα μας είναι έτοιμη. Το μόνο που χρειάζεται είναι κάτι που είχα πει και πέρσι. Είναι η συνοχή. Σιγά-σιγά την βρίσκουμε. Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Είμαστε έτοιμοι τουλάχιστον για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αργότερα θα είμαστε και στο Champions League».

Χρησιμοποιείσαι καθαρός κόφτης, αλλά και ο κ. Μίτσελ μας είπε ότι θα δοκιμάσει και κάποια νέα συστήματα που προφανώς έχουν και εσένα μέσα. Εκτιμάς ότι θα είναι ο νέος σου ρόλος μόνο ως αμυντικός χαφ ή και κάτι άλλο; Είχες κάποια κουβέντα με τον προπονητή σου;
«Όχι δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα. Είναι κάτι που ξεκίνησε από πέρσι να παίζω αμυντικό χαφ, αλλά συνήθως ήμουν με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές μαζί. Ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής θα το κάνω».

Σε σχέση με πέρσι τι διαφορετικό βλέπεις ότι προσπαθεί να περάσει ο Μίτσελ;
«Νομίζω ότι προσπαθεί να περάσει την περσινή φιλοσοφία στους καινούριους ποδοσφαιριστές, αλλά και οι καινούριοι παίκτες που έχουν έρθει έχουν τα δικά τους στοιχεία και τα βάζουν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Θεωρώ ότι έχουμε περισσότερη ποικιλία στο παιχνίδι μας. Πέρσι παίζαμε και από τις δύο πλευρές, παίζαμε από τα άκρα κυρίως. Φέτος θα έχουμε την πολυτέλεια να παίζουμε και από τον άξονα».