«Όποιον θέλουμε τον κρατάμε»

marinakis

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη συνάντηση με τους οργανωμένους αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα!

Αναλυτικά:

Για το θέμα του Κώστα Μήτρογλου είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έμεινε ο Κώστας στον Ολυμπιακό και ξέρω ότι χάρηκε για αυτό όλη η Ολυμπιακή οικογένεια! Από την πρώτη στιγμή σας είχαμε πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση, ο παίκτης να θέσει θέμα ρήτρας και δικαιωθήκαμε. Υπάρχει μία γενιά νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, μέσα σε αυτούς και ο Κώστας που θα είναι ο κορμός του Ολυμπιακού που ονειρευόμαστε. Σας το έχω ξαναπεί! Όποιον παίκτη θέλουμε τον κρατάμε»!

Για το πανό στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ και την UEFA:

«Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα και γι’αυτό θα πρέπει εμείς να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί. Να προσέχετε κι εσείς αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας να βρίσκει αφορμές να τιμωρήσει την ομάδα μας. Η UEFA βάζει τους κανόνες και εμείς οφείλουμε να είμαστε συνεπείς και να κάνουμε ό,τι μας ζητούν, αλλά γενικά δεν θέλω, όπως ξέρω ότι δεν θέλετε κι εσείς, ούτε παράξενα πανό, ούτε σημαίες, για να μη λέει ο καθένας μετά ό,τι θέλει. Δεν είναι αμαρτία να είναι ακόμη και μία θέση κενή στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική γιορτή και θα τη δουν τηλεοπτικά τα 2/3 του πλανήτη;».

Για τα όσα λέγονται για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα:

«Στην Ελλάδα βλέπετε τι συμβαίνει! Πάντα φταίνε οι άλλοι! Καλό θα είναι να αφήσουν όλοι τα κλάματα και τις διαμαρτυρίες και να κοιτάξουν να επενδύσουν, να φτιάξουν ομάδες και όχι λάσπη. Έτσι, ποτέ κανείς δεν πήγε μπροστά.

Στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ, ο διαιτητής έδωσε τρία πέναλτι και δεν μίλησε κανείς! Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ο διαιτητής έδωσε δύο πεντακάθαρα πέναλτι, δεν μας έδωσε άλλο ένα επίσης πεντακάθαρο (στον Μπονγκ) και πάλι μας λένε για διαιτησίες.

Δεν ασχολούμαστε! Μεγαλώνουμε τον Ολυμπιακό κάθε μέρα! Κοιτάζουμε τα όνειρά μας και συνεχίζουμε, και αυτοί όσο δεν αλλάζουν μυαλά θα μένουν πίσω. Ο Ολυμπιακός και όσοι βρίσκονται σε αυτόν παλεύουν σκληρά για έναν Ολυμπιακό νικητή, όπως επιβάλει η μοίρα του συλλόγου να είναι ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Η χαρά μου είναι διπλή που αυτό γίνεται με τους Έλληνες να είναι η ψυχή αυτής της ομάδας».