Οριστικό: Έρχεται στην Ελλάδα ο Λοβέρα για τον Ολυμπιακό

Τα τελευταία δύο 24ωρα θα είναι… φωτιά για τον Ολυμπιακό. Μετά την οριστικοποίηση της άφιξης του Γιασίν Μπενζιά στην Ελλάδα, στη χώρα μας αναμένεται τις επόμενες ώρες και ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που είχε βάλει στο στόχαστρό του ο σύλλογος, ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός μετά τη Ροζάριο Σεντράλ τα βρήκε σε και με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως ο Λοβέρα θα υπογράψει συμβόλαιο 5 χρόνων με τους Ερυθρόλευκους, λέγοντας ήδη το «ναι» στην προσφορά που του κατατέθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ολυμπιακός φέρνει άμεσα στην Ελλάδα τον διεθνή με την Εθνική Κ21 της Αργεντινής ποδοσφαιριστή. Μάλιστα αναμένεταιμενεται να φτάσει στη χώρα μας απόψε τα μεσάνυχτα, ώστε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμφωνία με τη Ροζάριο Σεντράλ, επιβεβαιώνεται ότι ο Ολυμπιακός θα πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του Λοβέρα, 10% θα μείνει στη νυν ομάδα του και ένα ακόμη 10% στον ίδιο τον παίκτη.

Πάντως ο Ολυμπιακός θα πληρώσει ένα ακόμη ποσό στη Σεντράλ, βάσει μπόνους στόχων. Πόσο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ, ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Λοβέρα είναι ένας παίκτης που πρότεινε στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς. Πριν από έναν χρόνο! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εντυπωσιαστεί από τον νεαρό Αργεντινό και τον είχε θέσει στα υπόψη του τμήματος σκάουτινγκ προς παρακολούθηση και αξιολόγηση.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί έναν ολόκληρο χρόνο τον Λοβέρα. Αξιολόγησε την περίπτωσή του, έμαθε λεπτομέριες για τον χαρακτήρα του, τη ζωή του, την οικογένειά του και αποφάσισε να επενδύσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει. Προφανώς, επειδή και η εισήγηση του σκάουτινγκ ήταν θετική.