Υπόθεση φορ? Βέργος ή Ιωαννίδης!

Υπόθεση φορ? Βέργος ή Ιωαννίδης!

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο ένας από τους δύο νεαρούς επιθετικούς να επιστρέψει στην ομάδα του Ολυμπιακού.

vergos_ioannidis

Ο Νίκος Βέργος και Νίκος Ιωαννίδης, είναι δύο από τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού. Αναδείχτηκαν μέσα από τις Ακαδημίες του συλλόγου και πλέον συνεχίζουν την καριέρα τους στο εξωτερικό και με μεγάλη επιτυχία, μάλιστα. Ο πρώτος παίζει στην Έλτσε και βελτιώνεται συνεχώς, ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ Β με την οποία συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις.

Πραγματικά δύο παιδιά τα οποία έχουν αφήσει «εποχή» με τις εμφανίσεις τους και κάνουν ακόμα πιο γνωστό τον σύλλογο. Τόσο το όνομά του όσο και τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του. Δύο πραγματικά ταλαντούχα και ικανότατα παιδιά τα οποία είναι σε καλή κατάσταση και προσφέρουν πολλά.

Σύμφωνα με αυτά που γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ένας από τους δύο στον Πειραιά, με τις πιθανότητες να είναι περισσότερες – ίσως – για τον φορ της ισπανικής ομάδας.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0