Φορτούνης… από 15 εκατ. € και πάνω!!!

Φορτούνης… από 15 εκατ. € και πάνω!!!

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως δε θα προχωρήσει σε συζητήσεις για την παραχώρηση του Κώστα Φορτούνη το ερχόμενο καλοκαίρι, με κάποια πρόταση μικρότερη των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

fortounis

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως δε θα προχωρήσει σε συζητήσεις για την παραχώρηση του Κώστα Φορτούνη το ερχόμενο καλοκαίρι, με κάποια πρόταση μικρότερη των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως οι εφετινές εμφανίσεις του Έλληνα μεσοεπιθετικού, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίες εξετάζουν την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ρόμα είναι μια από αυτές τις ομάδες, η οποία έκανε μια διερευνητική επαφή με τους «ερυθρολεύκους», προκειμένου να μάθει τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, πως δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον παίκτη, με κάποια πρόταση, μικρότερη των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Το ενδιαφέρον για τον 23χρονο παίκτη αναμένεται να κορυφωθεί μέχρι το καλοκαίρι και για αυτό τον λόγο ο Ολυμπιακός θέλει να επισπεύσει τις επαφές για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να προσφέρει στον παίκτη νέο συμβόλαιο συνεργασίας, καθώς αυτό που έχουν τώρα οι δυο πλευρές λήγει το 2019, στο οποίο θα προβλέπεται μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης. Παράλληλα, θα υπάρξει και σχετική αύξηση των αποδοχών του νεαρού ποδοσφαιριστή. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς εβδομάδες.