Τα ερυθρόλευκα αστέρια των Final-4

Τα ερυθρόλευκα αστέρια των Final-4

Ο Νίκος Βέργος και ο Μπάμπης Λυκογιάννης έχουν συνδέσει το όνομα τους με τα Final-4 του Πρωταθλήματος Κ-17 της Super League.

1229989_2

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη του 7ου Final-4 του Πρωταθλήματος Super League K-20 που θα “φιλοξενηθεί” στις 28 και 30 Μαϊου στο Αγρίνιο. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έχει συμμετοχή και στα 7 Final-4 και παράλληλα η μοναδική με δυο κατακτήσεις! Ιστορία όμως στις τελικές φάσεις έχουν “γράψει” και δυο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Μπάμπης Λυκογιάννηςκαι ο Νίκος Βέργος έχουν χαράξει το όνομα τους με χρυσά γράμματα στον πίνακα των “αστεριών” της διοργάνωσης.

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης που ήταν επί χρόνια μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία που έχει σκοράρει σε δυο τελικούς! Ο άσος του Ολυμπιακού είχε σκοράρει το 2010 στον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο ενώ το 2011 είχε πετύχει δυο γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό στον τελικό που διεξήχθη στη Λάρισα. Συνολικά σε τελικές φάσεις έχει πετύχει τέσσερα γκολ.

Τον ίδιο αριθμό τερμάτων (4) έχει σημειώσει και ο Νίκος Βέργος. Ο αρχηγός της ομάδας Νέων έχει σκοράρει στον τελικό του 2011 στη Λάρισα ενώ έχει πετύχει άλλα τρία γκολ στον ημτελικό του 2013 απέναντι στην Ξάνθη στην πόλη της Θράκης. Ο Νίκος Βέργος και ο Μπάμπης Λυκογιάννης έχουν κατακτήσει φυσικά με την φανέλα του Ολυμπιακού και το Πρωτάθλημα Κ-17 και το Πρωτάθλημα Κ-20.