Ανακοίνωση καταπέλτης του Ολυμπιακού

flags

Μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στο κλειστό του Μίλωνα στον αγώνα βόλεϊ Ανδρών μεταξύ αεκ και Ολυμπιακού, η διοίκηση του «ερυθρόλευκου» ΤΑΑ δε θα μπορούσε να μείνει σιωπηλή και να μην τα καταγγείλει και επίσημα.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση καταγγελία του ΤΑΑ Ολυμπιακός για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν με γηπεδούχο την αεκ και υπό την ύποπτη ανοχή της αστυνομίας και του ΕΣΑΠ, εις βάρος της ομάδας και των ανθρώπων της στη «ζούγκλα» του Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης».

«Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αλλά και μετά τη λήξη του το ΤΑΑ Ολυμπιακός εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το απόγευμα του Σαββάτου,  στην «τρύπα»  του κλειστού Γυμναστήριου του Μίλωνα-που η ΕΣΑΠ το αποδέχεται εν έτη 2013 για αγώνες Επαγγελματικού Βόλεϊ- διεξήχθη το ντέρμπι της ΑΕΚ με την ομάδα μας.

Τα μέτρα ασφαλείας όμως, που συμφωνήθηκαν στην τρίωρη συνάντηση προ του ματς με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για μια ακόμη φορά σε έκτος έδρας μας παιχνίδι, πήγαν περίπατο. Τριμελής ομάδα «φουσκωτών» οπαδών της ΑΕΚ, ανέλαβε να υποκαταστήσει στους ρόλους τους ,Αστυνομία , ΕΣΑΠ, Κομισάριο αγώνα και γηπεδούχο.

Κινούμενη ελεύθερα παντού, ανέλαβε τις…δημόσιες σχέσεις της ΑΕΚ και έβγαλε σηκωτούς εκτός γηπέδου (!!!!!) αρχικά το Μέλος του ΤΑΑ κ.Χρυσοφάκη από τις θέσεις δημοσιογράφων και μετά τον Γενικό Γραμματέα μας κ.Δαλέζιο από τον ειδικό χώρο που είχε προβλεφθεί να είναι φυλασσόμενος για τις διοικήσεις των ομάδων.

Και όλα αυτά, χωρίς κανείς να αντιδράσει, χωρίς κανείς να πάρει θέση και πάνω από όλα χωρίς ούτε μια συγγνώμη, ούτε ένα ενδιαφέρον από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ ,που σημειωτέον μας είχε προσκαλέσει να δούμε μαζί το ματς.

Επειδή η ΑΕΚ όμως, ως γνωστόν, σπανίως αποφεύγει να γίνεται αεκ, το πρόβλημα εντοπίζεται στη στάση της Ελληνικής Αστυνομίας και στην ΕΣΑΠ και στον κομισάριο, κατά δεύτερο λόγο.

Η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ ήταν εντυπωσιακή εκτός γηπέδου ήταν όμως άφαντη εντός. Ανίκανοι και φοβισμένοι οι επικεφαλής, δεν κατάφεραν να προστατέψουν 2 εκπροσώπους της διοίκησης μας, που συνόδεψαν την ομάδα μας στην κόλαση ,που όλοι γνωρίζαμε ότι θα συνέβαινε στο ακατάλληλο γυμναστήριο του Μίλωνα. Επειδή όμως δεν τήρησαν έστω τα συμφωνημένα, η στάση τους δεν είναι μόνο επικίνδυνη, αλλά και παρεξηγήσιμη.

Με δεδομένη την κατάλυση των μέτρων προστασίας, η έναρξη και μόνο του παιχνιδιού, με τη σύμφωνη γνώμη Διαιτητή και Κομισσάριου, συνιστά κατάφορη αδικία σε βάρος της ομάδας μας, η οποία αγωνίστηκε σε όλο το ματς σε συνθήκες ζούγκλας.

Και επειδή στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, η περίφημη και προβεβλημένη από όλους τους “αντικειμενικούς” σφαγή της ΑΕΚ στο 23-24 στη φάση του φιλέ – που οδήγησε τη διοίκηση της ΑΕΚ να εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας- ήταν η αμέσως επόμενη της φάσης, που το καρφί του Γιορντάνοφ δόθηκε έξω αντί μέσα, τελειώνοντας τότε το σετ σε 22-25.

Έτσι, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και επικοινωνιακά, αφού το Σάββατο αποκαταστάθηκαν και τα αγωνιστικά, ξυπνώντας κάποιους από το όνειρο….

TAA ΟΣΦΠ»

ΥΓ1 Επειδή ορισμένα “παπαγαλάκια”, καλό είναι να περιμένουν πριν εκτεθούν ξανά, το βίντεο του αγώνα που περιλαμβάνει την επίμαχη φάση είναι ήδη στα χέρια της ΕΣΑΠ

ΥΓ2 Την προσπάθεια ενός συνολικά ταπεινωμένου Σωματείου να πρωταγωνιστήσει με κάθε μέσο την αντιλαμβανόμαστε. Την αποδοχή όμως και την συνδρομή των θεσμικών παραγόντων δεν την αποδεχόμαστε.

ΥΓ3 Περιμένουμε με αγωνία την σχετική τοποθέτηση της ΕΣΑΠ».