Πρωταθλητές ξανά

Πολλά συγχαρητήριας αξίζουν στους  ερυθρόλευκους του Τάκη Βεντίκου, που στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και  Φιλίας (16-17/2), συγκέντρωσαν 46 βαθμούς έναντι 24 του Γ.Σ Κηφισιάς και 21 του Μεσσηνιακού και παρέμειναν για 4η συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Τσιάμης χρειάστηκε μόλις ένα έγκυρο άλμα σε τρεις προσπάθειες, το πρώτο του στα 16,57μ., για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με διαφορά από τον δεύτερο Νίκο Τσιώκο (15,59μ.).
Ο άλτης μας αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. «Είπα να κρατήσω δυνάμεις για τη συνέχεια. Ημουν σε καλή κατάσταση, απλώς δεν βγήκε κάτι καλύτερο» είπε ο Τσιάμης.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο Πέτρος Κυριακίδης στα 400μ.

Το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ πήρε ο Δημήτρης Πατσουκάκης, ο οποίος έκανε ατομικό ρεκόρ στον κλειστό με τα 5,45μ. που πέρασε στη δεύτερη προσπάθεια και άφησε τρίτο τον Παναγιώτη Λάσκαρη του Παναθηναϊκού, που πέρασε το ίδιο ύψος στο τρίτο άλμα.

Δύο αθλητές μας ανέβηκαν στο βάθρο των 3.000μ. Συγκεκριμένα δεύτερος ήταν ο  Δήμος Μαγγίνας (8.18.85) και τρίτος ο Μανώλης Μουστάκας (8.20.80).

Το χάλκινο μετάλλιο στα 60μ. με εμπόδια πήρε ο Θεόπιστος Μαυρίδης, ο οποίος έτρεξε σε 8.04.

Στο ίδιο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και η σφαιροβόλος Ρενάτα Μπολσοκοβάιτε, με βολή στα 13,59μ., που ήταν και η μοναδική εκπρόσωπος του Ολυμπιακού σε τελικό Γυναικών.

πηγή: olympiacos.org