Αφιέρωσαν τον αγώνα στον Πρόεδρο

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού πέτυχαν… αφιερωμένη νίκη με 5-2 στα Βάγια Βοιωτίας επί της τοπικής ομάδας, για τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη!

974833

Το τεράστιο έργο που πραγματοποιούν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα, συνεχίστηκε και χθες, ανήμερα του Ευαγγελισμού! Οι μεγάλοι άσοι της παλαιότερης και νεότερης ιστορίας της ομάδας μας συνέτριψαν 5-2 στα Βάγια Βοιωτίας την τοπική ομάδα παλαιμάχων και αφιέρωσαν τον αγώνα στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος χθες είχε και την ονομαστική του εορτή!

Παράλληλα, με τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση βοήθησαν τα σχολεία της περιοχής να προμηθευτούν πετρέλαιο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια για το ματς αυτό είχαν προπωληθεί πολύ καιρό πριν, γεγονός που έκανε τις οικογένειες των παιδιών να ευχαριστούν θερμά τους Βετεράνους του Ολυμπιακού μας, για το φιλανθρωπικό τους έργο στην περιοχή!

Πριν από το ματς τιμήθηκε ο Πρέδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά φυσικά και για την κατάκτηση από την ομάδα μας του 40ού Πρωταθλήματος στην ένδοξη ιστορία της! Τιμήθηκαν ακόμη οι κ.κ. Ρωσίδης και Δαρίβας, ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Λουτσιάνο, ο οποίος πέτυχε τα 2 από τα 5 γκολ του Ολυμπιακού! Τα άλλα 3 σημείωσαν οι Βαμβακούλας, Βαΐτσης και Καλογερόπουλος, οι οποίοι έκαναν… μαγικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο! Η ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού είχε και 4 δοκάρια, καθώς και ένα χαμένο πέναλτι με τον Γεωργουδάκη.

Οι έντεκα που άρχισαν στο ματς ήταν οι Μουκέας, Αρζένης, Ιωαννίδης, Σιδέρης, Καλτσάς, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Γεωργουδάκης, Βαμβακούλας, Βαΐτσης, Καλογερόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Καλίκας, Λάλλας, Καλαμάρας, Χόρτσας, Μαργιόλης, Κουμαριάς, Γλύκας, Ρούσσος, Σάνης, Κωττάκης, Γ. Γκαβέζος, Βέλλιος, Πολίτης, Γαϊτανάρος.

Προπονητής ήταν ο Αντώνης Τζανετουλάκος, με φροντιστές τους Πέτρο Ρηγούτσο και Νίκο Ντουλγέρογλου. Στην αποστολή, η οποία μετακινήθηκε για ακόμη μία φορά με το πούλμαν του Ολυμπιακού μας, ήταν και οι Δαρίβας, Ρωσίδης, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Γκαβέζος, Δαμιανίδης, Κριμιτζάς, Σταμάτης και Σορώτος.

Μετά το ματς, αργότερα το βράδυ, παρατέθηκε μεγάλη δεξίωση με τις τοπικές αρχές στο κέντρο της πόλης. Στο γήπεδο ήταν οι επίσημοι από την τοπική αυτοδιοίκηση με τον δήμαρχο της περιοχής και πλήθος κόσμου, οι οποίοι έζησαν πολύ έντονα τον αγώνα-γιορτή, με τραγούδια και καπνογόνα!