«Ας προσπαθήσουν να μειώσουν τη διαφορά»

Αποφασισμένος να κάνει ότι πρέπει για να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός δυνατός τη νέα σεζόν εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο συνέδριο της Θύρας 7.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έδωσε το «παρών» στο ετήσιο συνέδριο του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών και τόνισε πως αν οι Πειραιώτες είναι ενωμένοι και αγαπημένοι σε όλους τους τομείς θα είναι στην κορυφή και όλοι οι άλλοι απέναντί τους.

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού στάθηκε στις κινήσεις που γίνονται στο μεταγραφικό «παζάρι», υποστηρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ενδυνάμωση του ρόστερ, επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Τσόρι Ντομίνγκες και την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Μοργκάν Αμαλφιτανό, ενώ στο τέλος έστειλε… μήνυμα στους αντιπάλους… προτρέποντάς τους να μειώσουν τη διαφορά από τους Πειραιώτες.

Διαβάστε αναλυτικά την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας και βλέπετε ότι είμαστε όλοι μαζί. Μια γροθιά. Πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που είμαστε οπαδοί αυτής της ομάδας. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο. Θριαμβεύουμε παντού. Και όσο είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι θα είμαστε πάντα στην κορυφή! Και όλοι οι άλλοι απέναντι μας. Μην το ξεχνάτε αυτό!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Μόνοι μας είμαστε παντοδύναμοι. Και να σας πω και κάτι; Εμείς μπήκαμε στον Ολυμπιακό και πληρώσαμε για να πάρουμε την ομάδα, πληρώσαμε τα χρέη. Πληρώσαμε και για το Καραϊσκάκη. Ούτε μας χαρίζουν ομάδες και γήπεδα, όπως σε άλλους, ούτε μπήκαμε στο ποδόσφαιρο για να παίρνουμε δουλειές ή να κάνουμε πολιτική. Εγώ δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πειράξει τον Ολυμπιακό. Είναι το πάθος μου και δίνω τα πάντα και το ξέρετε.

Για να τελειώνουμε με την καραμέλα του Champions League ή μάλλον των χρημάτων από τη διοργάνωση. Είναι 20 εκατομμύρια και το μπάτζετ μας είναι πάνω από 50. Για να τελειώνουμε με αυτό το παραμυθάκι. Και την πρώτη χρονιά που δεν υπήρχε το Champions League, ματώσαμε οικονομικά. Τα λέω αυτά για να ξέρετε τι γίνεται.

O Ολυμπιακός τη χρονιά που έρχεται θα είναι ακόμα καλύτερος και θέλουμε γεμάτο το Καραϊσκάκη! Γι’ αυτό το λόγο τα διαρκείας θα έχουν μείωση 20% και περισσότερο σε κάποιες άλλες περιπτώσεις. Θα υπάρχει οικογενειακή εξέδρα, θα υπάρχει εξέδρα για κοινωνικές ομάδες που υποφέρουν με την κρίση. Θα τα δείτε όλα τη Δευτέρα στην παρουσίαση. Θέλω γεμάτο το Καραϊσκάκη. Όταν μπαίνουμε σε αυτό το γήπεδο, το ξέρετε, γεμίζουμε ενέργεια και δύναμη!

Ότι χρειάζεται για την ομάδα, θα γίνει. Έχουμε πάρει Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Σάμαρη, Σαλίνο, Βάις και συνεχίζουμε… Ελπίζω τις επόμενες μέρες να έρθει στην ομάδα και ο Αμαλφιτανό, συζητάμε και με τον έμπειρο Τσόρι Ντομίνγκες. Ξαναλέω: θα γίνει ότι πρέπει και γίνεται ήδη!

Τα 99 ονόματα απο τα 100 που γράφονται δεν τα ξέρω ούτε κι εγώ. Διαψεύδουμε, το βλέπετε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά όλη μέρα…

Θέλουμε δυνατούς αντιπάλους. Έτσι γινόμαστε καλύτεροι και εμείς. Στον αθλητισμό η πίεση σε πάει ψηλότερα. Ας προσπαθήσουν λοιπόν να μειώσουν τη διαφορά!».