«Ξεχωριστή η εμφάνισή μου κόντρα στο Αμβούργο»

Αξέχαστη θα μείνει στον Κωνσταντίνο Τζολάκη η προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, όπως τόνισε με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Ο νεαρός πορτιέρο του Θρύλου επισήμανε επίσης ότι αξέχαστη θα του μείνει και η εμφάνισή του κόντρα στο Αμβούργο, στην οποία μπόρεσε να δείξει μέρος του πολύ μεγάλου του ταλέντου.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού:

«Ήταν μια μεγάλη προετοιμασία και θα μου μείνει αξέχαστη. Ήταν ένα δύσκολο πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις και παλέψαμε για να προετοιμαστούμε για τα ματς που έρχονται με την Πλζεν. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε γι’ αυτόν τον αγώνα».

Για τη δουλειά που γίνεται στους τερματοφύλακες των «ερυθρόλευκων»:

«Οι τέσσερις τερματοφύλακες δουλεύουμε πολύ καλά σε εξαιρετικό κλίμα και με την προσθήκη του Μάριου (σ.σ. Σιαμπάνη). Ο Σα και ο προπονητής μας Παναγιώτης Αγριογιάννης, μεταδίδουν τις γνώσεις τους και έτσι δουλεύουμε!».

Για τα παιδιά από την Ακαδημία στην προετοιμασία:

«Είναι πολύ όμορφο παιδιά σαν κι εμάς να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και να παίρνουν αυτές τις ευκαιρίες. Εύχομαι σε κάθε παιδί να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα».

Για τους στόχους της νέας σεζόν:

«Θέλω να είμαι υγιής, να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχω πολλά παιχνίδια στην Κ19».

Για την εντυπωσιακή του εμφάνιση κόντρα στο Αμβούργο:

«Είναι ξεχωριστή η σημερινή μου εμφάνιση, αλλά δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίζει ακόμα και στα φιλικά, το ίδιο κι εμείς».