Τσιμίκας: «Στόχος μας είναι πάντα η νίκη, είμαστε πανέτοιμοι»

Για την πρώτη αναμέτρηση με την Άρσεναλ μίλησε, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Κώστας Τσιμίκας!

Ο Έλληνας αριστερός μπακ ανέφερε, πως στόχος του Ολυμπιακού είναι σε κάθε παιχνίδι η νίκη και πως άπαντες στους Πειραιώτες είναι πανέτοιμοι για το ματς και το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού θεσμού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε διεθνής μπακ:

Για το γεγονός ότι μία πολύ δημοφιλή ιστοσελίδα τον συμπεριέλαβε στην 11άδα με τους καλύτερους rookies της φετινής διοργάνωσης: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα έξτρα κίνητρο για μένα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ενόψει του αυριανού αγώνα. Η ομάδα είναι πανέτοιμη γι’ αυτό το μεγάλο παιχνίδι».

Για τους παίκτες που θα αντιμετωπίσει αύριο και αν αποτελεί για τον ίδιο κίνητρο το γεγονός ότι είχε ακουστεί πως ενδιαφέρεται για εκείνο η Άρσεναλ: «Σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο. Δεν γνωρίζω όμως κάτι. Εδώ που φτάσαμε και παίζουμε με τέτοιες ομάδες σίγουρα θα έχουν καλούς παίκτες. Από την πλευρά μου κοιτάω πάντα πως θα είμαι εγώ. Στόχος μου είναι να είμαι πάντα συγκεντρωμένος, να ακολουθώ το πλάνο του προπονητή μου και να δίνω τα πάντα για την ομάδα. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη».