Τελειώνουν άμεσα τα μετεγγραφικά στον Παναθηναϊκό

Τελειώνουν άμεσα τα μετεγγραφικά στον Παναθηναϊκό

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλει να τελειώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας για την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» θα τρέξουν τις επόμενες ημέρες τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, κατόπιν εισήγησης του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αρχικά, το «τριφύλλι» αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας την απόκτηση του Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άλκμααρ. Ο Σουηδός παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους». Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τη μετεγγραφή και του Γκάμπριελ Σίλβα από την Ουντινέζε, ενώ θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με την Μπρόντμπι για την απόκτηση του Τεεμού Πούκι.

Οι Δανοί θέλουν περισσότερα χρήματα για την παραχώρηση του παίκτη, από τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρει ο Παναθηναϊκός, λόγω του ποσοστού 35% που κατέχει στα δικαιώματα του παίκτη η Σέλτικ. Η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να καθυστερήσει περισσότερα από τις υπόλοιπες. Παράλληλα, στο έμψυχο δυναμικό των «πράσινων» αναμένεται να ενταχθεί ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Λουκ Στιλ. Τέλος, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, με τους «πράσινους» να έχουν ήδη ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις.