Τα λάθη του Μάρτινς που διορθώνονται , και πώς ο δρόμος έχει πολύ ανηφόρα ακόμα!!!

Ο Πέδρο Μαρτινς δεν τα πήγε καλά στο κοουτσάρισμα στο ΟΑΚΑ, παρ όλα αυτά δεν τελείωσε τίποτα και δεν σβήνει όλη η πορεία από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα στην 2η σεζόν του στον Πειραιά.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

Ο Μάρτινς πήγε με την λογική και πολύ καλά έκανε και έβαλε την ίδια 11αδα, όπως με Τοτεναμ. Καθώς αυτοί οι παίχτες είχαν βρει ρυθμό. Και πίστευε ότι θα αντέξουν λόγω και της κατάστασης του ΠΑΟ. Αλλά έλα η κούραση, τα σκληρά φάουλ που έκαναν οι παίχτες του ΠΑΟ, και ειδικά σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, πιστεύω φοβήθηκαν οι παίχτες για τυχόν τραυματισμό. Και λογικό.

Τα λάθη του Μάρτινς ήταν ενώ είχε βάθος στον πάγκο δεν το χρησιμοποιεί κατάλληλα στην Ελλάδα. Πχ ο Βαλμπουενα δεν έπρεπε να παίξει με Βολο, και να παίξει με Τότεναμ (Όπως και έπαιξε), καθώς ο παίχτης τραβάει μια θέση μόνος του από τα προκριματικά, και σε τέτοια παιχνίδια οπώς Βολός,Λαμία θα έπρεπε να ήταν έξω να ξεκουραστεί.

Στην Άμυνα βγάζεις τον Μεριά, και βάζεις τον Μπα. Ο Μεριά ήταν βασικός στο Κοπα Αμερικα, και σε παιχνίδια τον προκριματικών για την Ευρώπη. Ο Μπα είναι ιδανικός για το πρωτάθλημα, και πιστεύω πολύ καλό δίδυμό με Σισε. Ο Σισε ερχόταν από ίωση, και ήταν δύσκολο να παίξει χθες.

Ανάσες σε Σεμέδο, το είδαμε χθες. Ο Σεμέδο  που είναι ο ποιο σταθερός παίχτης έκανε πολλές λάθος πάσες χθες, λάθος καλύψεις. Και είχε ως αποτέλεσμα ο Μακέντα να κυριαρχεί μέσα στην περιοχή. Για αυτό αυτό το <<Κτήνος>> της  άμυνας χρειάζεται  ανάσες.


Ο Κουτρής έπρεπε να ξεκινήσει βασικός , αντί του Τσιμίκα, καθώς θα είχε ποιο φρέσκα πόδια για τρέξιμο, και σέντρες και μαρκαρίσματα. Σε σχέση με τον Τσιμίκα που στον αγώνα με την Τότεναμ έτρεξε πολλά μέτρα.

Και τέλος πιστεύω, ότι μπορούσε να βάλει Γκερέρο και Ελ αραμπι μαζί. Με σκοπό να τους βλέπαμε πως θα ήταν αυτό το δίδυμο μέσα στην 11αδα, Και αν ταιριάζει.

Καλύτερα που αυτό έγινε στην αρχή του πρωταθλήματος καθώς ο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που μαθαίνει από τα λάθη του. Και έχει ένα πολύ πλούσιο ρόστερ με σκοπό να κάνει ροτεισον σε κάθε αγώνα.

 

Ο δρόμος είναι μεγάλος, τα λάθη διορθώνονται, απλά ο Ολυμπιακός έχασε ένα μίνι προβάδισμα στον δρόμο για το 45ο πρωτάθλημα.