Στο Top-10 των Αιγύπτιων ο Χασάν!

Στους πιο ακριβούς Αιγύπτιους ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνεται ο Αχμέντ Χασάν του Ολυμπιακού! Και αυτό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα khabarmasr, η οποία «δανείστηκε» την αξία των ποδοσφαιριστών από το Transfermarkt.

Είναι χαρακτηριστικό, λοιπόν, πως «τοποθέτησε» τον «Φαραώ» του Θρύλου, μεταξύ των 10 Αιγύπτιων ποδοσφαιριστών με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Για την ακρίβεια, ο φορ των Πειραιωτών είναι στην έκτη θέση!

Με το συγκεκριμένο δημοσίευμα να υποστηρίζει: «Η λίστα των πιο ακριβών Αιγύπτιων ποδοσφαιριστών που παίζουν στην Ευρώπη περιλαμβάνει τον Χασάν, τον ποδοσφαιριστή της Μπράγκα, ο οποίος έχει παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό και κοστολογείται στα 2.400.000 ευρώ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο».

Όσον αφορά στην πρώτη θέση της συγκεκριμένης λίστας; Φυσικά, δεν υπάρχουν… ερωτηματικά. Μοχάμεντ Σαλάχ! Ο άσος της Λίβερπουλ κοστολογείται στα 120.000.000 ευρώ και έχει… χαώδη διαφορά από τους συμπατριώτες του. Στη δεύτερη θέση, εξάλλου, βρίσκεται ο Μαχμούντ Τρεζεγκέ (Άστον Βίλα) με αξία 8.000.000 ευρώ.

Ο Χασάν, λοιπόν, αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, πως είναι από τα μεγάλα ονόματα στην πατρίδα του…

Πηγή Gavros.gr