Σολδάνο: «Ήθελα Champions League με τον Ολυμπιακό»

Εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος όμως… δεν κόλλησε στον Ολυμπιακό, ο Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός στράικερ μίλησε σε ΜΜΕ στην Αργεντινή, για το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Θρύλο, αλλά και την Μπόκα Τζούνιορς.

Για το πέρασμά του από την Ελλάδα, είπε: «Στην Ουνιόν ήμουν ένας σκόρερ, αφού είχα πετύχει 12 γκολ ενώ δεν είχα χάσει κανένα ματς. Όμως πήγα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και σε έξι μήνες έπαιξα μόλις πέντε ματς. Είχα προσφορές από το Μεξικό και την Ασία, όμως ήθελα να αγωνιστώ στην Ευρώπη και σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που αγωνίζεται στο Champions League».

Για την Μπόκα και την επιστροφή στην Αργεντινή: «Τις πρώτες μέρες ο κόσμος στο Μπουένος Άιρες δεν με ήξερε καθόλου, όμως με τον καιρό και μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα έγινε πιο οικείο το πρόσωπο μου και με ακολουθούσαν παντού. Μέχρι και 50 άτομα με ακολουθούσαν.

Η Μπόκα είναι η ομάδα που ήθελα να πάω από μικρός. Δεν με ένοιαξαν ποτέ τα λεφτά. Πάντα ήθελα να πάω στην Μπόκα, την αγαπημένη μου ομάδα. Δεν ήξερα αν είμαι έτοιμος να πάω, όμως επί ένα μήνα ήμουν με τη βαλίτσα στο χέρι για να πάω στην Μπόκα. Είναι όπως το είχα ονειρευτεί».

Πηγή Gavros.gr