Ρομπέρτο : “Ήταν πολύ όμορφο να ανακοινωθώ έτσι με τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου”

Ρομπέρτο: «Το ήθελα πολύ»

Ακόμη και ο Ρομπέρτο εξεπλάγη με την ανακοίνωση της απόκτησης των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό, αλλά όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου ήταν κάτι που το ήθελε πολύ.

roberto1
Ευχάριστα εξέπληξε και τον ίδιο τον Ρομπέρτο η από μεγαφώνων ανακοίνωση της απόκτησης των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό, στη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο.

«Με έπιασαν προ εκπλήξεως. Δεν το περίμενα αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν πολύ όμορφο να ανακοινωθώ έτσι με τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου», δήλωσε ο Ισπανός γκολκίπερ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στον Ολυμπιακό και για μένα και για την οικογένειά μου. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Είχαμε αποφασίσει να μην δημοσιοποιήσουμε τις συζητήσεις. Οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης έστειλαν τα χαρτιά και εκείνοι του Ολυμπιακού λειτούργησαν αμέσως. Για μένα δεν αλλάζει κάτι. Συνεχίζω την σκληρή δουλειά, όπως κάνω πάντα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έμεινα», πρόσθεσε.

Όσο για τις επόμενες υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό, είπε: «Πριν την Γιουνάιτεντ μας περιμένουν δύσκολα ματς. Αυτά πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα και μετά το Champions League».