Πήρε θέση ο μάνατζερ του Καμαρά!

O Μαντί Καμαρά είναι εκ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, που έχουν μπει στο… μάτι μεγάλων ομάδων του εξωτερικού. Τα δημοσιεύματα, άλλωστε, για τον μέσο από τη Γουινέα είναι καθημερινά…

Ωστόσο, ο μάνατζερ του Αφρικανού πήρε θέση! Συγκεκριμένα, ο Πιέρ Ισά τόνισε σε ιταλική ιστοσελίδα, ότι ο νεαρός άσος είναι χαρούμενος στον Θρύλο, με τον οποίο θέλει να κατακτήσει τίτλους!

Ο Ισά, λοιπόν, δήλωσε: «Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά, αλλά εμείς κοιτάζομαι πρώτα να τελειώσει η φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή, ο Μαντί είναι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό και θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα του, πριν πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα.

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ή κάποια συγκεκριμένη χώρα που θα ήθελε να πάει ο Καμαρά. Το βασικό ζητούμενο του Μαντί είναι να πάει σε μια ομάδα, που θα βελτιωθεί και θα κερδίσει τίτλους…

Αυτό μπορεί να συμβεί είτε στην Ιταλία, είτε σε μία από τις Αγγλία ή τη Γερμανία. Πολλοί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από ομάδες της Ελλάδας έχουν κάνει σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό. Ιδίως Αφρικανοί.

Η κρίση (σ.σ. ο κορονοϊός) θα επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάποια τιμή».
Πηγή Gavros.gr