Πετούν «φωτιές» οι φορ του Θρύλου!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι επιθετικοί του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα της σεζόν, με τον ανταγωνισμό που υπάρχει να έχει κάνει πολύ καλό στην ομάδα.

Κάτι το οποίο αποτυπώνεται και από τους αριθμούς των φορ του Θρύλου. Ελ Αραμπί, Γκερέρο και Σουντανί πετούν «φωτιές» έχοντας συμμετοχή στα 19 από τα 36 γκολ. Με άλλα λόγια έχουν συμβάλλει περισσότερα από τα μισά γκολ των Πειραιωτών τη φετινή σεζόν!!!

Αναλυτικότερα ο Ελ Αραμπί έχει σημειώσει 7 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετρώντας και 2 ασίστ, η μία εξ αυτών σε τέρμα που σημείωσε ο Σουντανί. Ο Αλγερινός επιθετικός από την πλευρά του έχει επιστρέψει για τα καλά από τον τραυματισμό του, μετρώντας μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου έχει δικαίωμα συμμετοχής, 5 γκολ και 1 ασίστ.

Τέλος, ο Γκερέρο έχει πετύχει 4 γκολ, έχοντας και 2 ασίστ, η μία και πάλι σε γκολ του Σουντανί.

Όπως γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό οι φορ του Θρύλου δίνουν πάρα πολλές λύσεις στο σκοράρισμα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, βλέποντας και τους 3 επιθετικούς του να βρίσκονται σε αυτή την πολύ καλή κατάσταση.

Με τους 3 φορ των Πειραιωτών να είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, φορτώνοντας με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Πηγή Gavros.gr