Παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη ο ετήσιος Αγιασμός του Θρύλου στο Ρέντη!

Το απόγευμα της Πέμπτης (22/08) τελέστηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη ο ετήσιος Αγιασμός των Πειραιωτών, παρουσία και του ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, ο πατήρ Δημήτριος καθαγίασε την ομάδα και όλα της τα στελέχη, καθώς και τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Το «παρών» στο Ρέντη στον ετήσιο Αγιασμό της ομάδας, εκτός από τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών, έδωσαν πολλά διοικητικά στελέχη του Θρύλου, αλλά και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα (προπονητής, επιτελείο, παίκτες).

Ο πατήρ Δημήτριος έδωσε για μία ακόμη φορά την ευχή του στους «ερυθρόλευκους» για μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά, με υγεία και πολλές νέες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αρχής γενομένης με την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά και τη νικηφόρα εκκίνηση στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Μεταξύ άλλων στο Ρέντη βρέθηκαν ο Μιχάλης Κουντούρης, Α’ Αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, Β’ Αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς, Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής, Σάββας Θεοδωρίδης, Επίτιμος Πρόεδρος των Πειραιωτών.

Πηγή Gavros.gr