ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗ : ΝΕΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗ : ΝΕΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

Όλα τα νέα για το Ολυμπιακός Καλλονή. Άρχισε η προτεοιμασία. Τιμές εισιτηρίων.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο Ρέντη και άρχισαν προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης με την Καλλονή.

Το πρόγραμμα, όπως γίνεται συνήθως μετά από άδεια, περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο. Ούτως ή άλλως η σημερινή ημέρα θα έχει και δεύτερη προπόνηση για τους παίκτες του Ολυμπιακού (προγραμματισμένη για τις 18:00) και έτσι στο πρώτο κομμάτι, το βάρος έπεσε μόνο στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα, στο γήπεδο. Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Πέμπτη 02 /01 με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, την Παρασκευή 10:00-18:00 και το Σαββάτο από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Πέμπτη 02/01 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 € & 80 € (VIP)

legend