Όλοι στο ΝΑΟ! Ανοικτή προπόνηση την Πέμπτη!!!

Όλοι στο ΝΑΟ! Ανοικτή προπόνηση την Πέμπτη!!!

Ανοικτή προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη με την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων.

1101474

Την ευκαιρία να αποθεώσουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας θα έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι ΓΑΥΡΟΙ διψούν να ζήσουν το όνειρο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και να δουν τη αγαπημένη τους ομάδα να μεγαλουργεί.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης (21/8) θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την ανοικτή προπόνηση στον Ναό, αλλά παράλληλα και να πάρουν μία γεύση από την ποιοτική και μεθοδική δουλειά, που γίνεται από τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του, εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος,.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με σχετική της ανακοίνωση κατέστησε σαφές ότι το απόγευμα της Πέμπτης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα αποκτήματα του Θρύλου στο πλαίσιο της ανοικτής προπόνησης:

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του Ολυμπιακού μας στην εφετινή Superleague και το ματς με τη Νίκη Βόλου, οι φίλαθλοι της ομάδας μας και τα ΜΜΕ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά μια «ερυθρόλευκη» προπόνηση στο Καραϊσκάκη, καθώς και να δουν όλα τα νέα αστέρια του Ολυμπιακού να «παρελαύνουν» μπροστά τους!

Την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, το απόγευμα, το ραντεβού όλων είναι στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου το κοινό και οι εκπρόσωποι του Τύπου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους «ερυθρόλευκους» άσους σε δράση! Εξίσου σημαντική, είναι φυσικά η παρουσίαση και των μεταγραφικών αποκτημάτων του Θρύλου, καθώς ένας προς έναν οι νέοι ποδοσφαιριστές του κ. Μίτσελ θα έχουν την ευκαιρία να «συστηθούν» στους φιλάθλους, αλλά και τους δημοσιογράφους!

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των νέων παικτών μας, καθώς και την ανοικτή προπόνηση, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο από τις εισόδους των Θυρών 11 έως 17, οι οποίες θα ανοίξουν στις 18:30.

Για τους εκπροσώπους του Τύπου θα λειτουργήσουν τα δημοσιογραφικά θεωρεία (είσοδος δίπλα στις Θύρες 33, 34, 35), ενώ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης θα λειτουργήσει η Μεικτή Ζώνη για τα ΜΜΕ, όπου οι νέοι άσοι του Ολυμπιακού θα κάνουν δηλώσεις.»