Μίτσελ: ” Εγώ έχω την ευθύνη”

Ο Μίτσελ διευκρίνισε και πάλι πως δεν σχολιάζει διαιτησίες στην Ελλάδα θυμίζοντας το περσινό παιχνίδι με τον Αστέρα ενώ ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το 0-0.

aaf4a5a0b01640aa7b7dd9f7017fe65d_28117

Μεταξύ άλλων ο Μίτσελ τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως:

«Kαταφέρνουμε να περάσουμε τις γραμμές του αντιπάλου αλλά δεν κάνουμε τις φάσεις γκολ. Γενικότερα το έχουμε αυτό και σε άλλους αγώνες. Σε εντός έδρας παιχνίδια όπως με την Βέροια βάλαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά ενώ πριν είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Με τον ΟΦΗ βάλαμε τρία γκολ αλλά είχαμε δέκα ή δώδεκα ευκαιρίες για γκολ. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις φάσεις μας. Ενώ λοιπόν είμαστε κυρίαρχοι και έχουμε λύσεις, ενώ κυκλοφορούμε να κάνουμε τις σέντρες που πρέπει δεν σκοράρουμε ανάλογα. Είναι άσχημο για μία μεγάλη ομάδα σαν εμάς να έχει 8 με 10 ευκαιρίες και να μην σκοράρει. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως εγώ επιλέγω λάθος ή πως εκείνοι δεν έχουν την ένταση που πρέπει. Όμως είναι το πρώτο. Όταν δεν κερδίζονται ματς υπαίτιος είναι ο προπονητής. Εγώ έχω την ευθύνη».

 

 Προς το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Ισπανός τεχνικός άνοιξε διάλογο με έναν εκπρόσωπο Τύπου που ήθελε με τον τρόπο του να ρωτήσει για τον διαιτητή και την αποβολή του Μάσα και όχι μόνο:

«Τι θέλετε; Αυτό ήταν; Σας πείραξε αυτό δηλαδή; Πέρυσι δεν με ρωτήσατε όταν δεχθήκαμε γκολ από οφσάιντ. Σας θυμάμαι. Καθόσασταν εκεί. Ποτέ δεν σχολιάζω τον διαιτητή. Ποτέ δεν μιλάω για ρέφερι. Κατά τα άλλα θαυμάζω την δουλειά του Αστέρα και του προπονητή του. Είναι καταπληκτική. Έχω σεβασμό προς τον Αστέρα και δίνω συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή. Εάν ήσασταν πιο ξεκάθαρος θα είχαμε τελειώσει πιο νωρίς».