Μήνυση στον Σιμιτζόγλου ο Σάββας Θεοδωρίδης!

Μήνυση για παράβαση καθήκοντος, μεταξύ άλλων, στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κατέθεσε ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης, για τη δίωξη που του ασκήθηκε.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια, απέναντι στον κ. Σιμιτζόγλου και την κλήση, την οποία το άσκησε, σε πειθαρχικό επίπεδο.

Ο κ. Θεοδωρίδης δεν έχει παραγοντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο, ο τίτλος του στην ομάδα είναι τιμητικός και η θέση του δεν τον καθιστά παράγοντα του Ολυμπιακού. Αποτέλεσμα αυτού είναι ο κ. Θεοδωρίδης, ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού, με βαθιά γνώση του ελληνικού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, να θεωρεί, όπως και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, άδικη την πειθαρχική δίωξη, την οποία του άσκησε ο κ. Σιμιτζόγλου.

Ειδικότερα, δε, από τη στιγμή κατά την οποία άλλοι, οι οποίοι μάλιστα είναι και παράγοντες στις ομάδες τους, κάνουν διαρκώς δηλώσεις, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τη διαιτησία, για αλλοιώσεις αγώνων και δεν καλούνται ποτέ. Ο κ. Θεοδωρίδης είναι διατεθειμένος να φτάσει το θέμα στα άκρα, προκειμένου να προστατεύσει και εκείνος, την ομάδα την οποία αγαπά και η οποία του απέδωσε τον τιμητικό τίτλο του επίτιμου προέδρου.

Πηγή Gavros.gr