«Μιλάς εσύ για ηθικές αξίες;»

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την αυριανή μεγαλειώδη φιέστα στο λιμάνι. Για το… 45ο που υπόσχεται μια Κυριακή διαφορετική από τις άλλες.

Οι εξελίξεις όμως τρέχουν. Και αναπόφευκτα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κλήθηκαν να τις σχολιάσουν. Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τον τελικό κυπέλλου στη Ριζούπολη. Για τη διεξαγωγή ενός ματς που από τη πρώτη στιγμή απλά δεν έπρεπε να δοθεί σε ένα συνοικιακό γήπεδο της δεύτερης κατηγορίας, το οποίο είναι κλειδωμένο από τον Μάρτη.

Οι ατάκες που ακολουθούν, προφανώς τα λένε όλα. Με θέα στις… ηθικές αξίες. Και συγκεκριμένο παραλήπτη.

Μεταξύ άλλων λοιπόν σχολίασαν με νόημα:

«Για τον τίμιο Τίγρη και εθνικό μας τρακαδόρο. Μιλάς εσύ, για ηθικές αξίες που για να μην βάλεις ευρώ στην ΑΕΚ προτίμησες να την ρίξεις στην Γ´ εθνική για να την αποκτήσεις τζάμπα, φεσώνοντας με πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ ακόμα και τους χαμηλόμισθους εργαζόμενους της;»

«Μιλάς εσύ, για ηθικές αξίες που για να μην βάλεις ευρώ στην ΑΕΚ ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε επίπεδο Champions League, μόλις χθες προτίμησες να πουλήσεις τον ιδρώτα του προπονητή και των παιχτών της μαζί με τα όνειρα των φιλάθλων της;»

«Μιλάς εσύ, για ηθικές αξίες που επιτίθεσαι σε διαιτητές πιάνοντάς τους από τα γεννητικά τους όργανα ή σε παρατηρητές από το κασκόλ ή βάζοντας τους μπράβους σου να δέρνουν ποδοσφαιρικούς παράγοντες και η δικιά σου ΕΠΟ, μετά το bullying σου και στους δικαστές, σε αφήνει σχεδόν ατιμώρητο;»

«Μιλάς εσύ, για ηθικές αξίες και νομιμότητα, όχι μόνο ξεχνώντας πόσο καιρό έκανες φυλακή για λαθρεμπόριο πετρελαίου αλλά και ότι κρύβεσαι ακόμα και τώρα από τις αμερικανικές αρχές και δεν πας να καταθέσεις για τη μεγαλύτερη απάτη- σκάνδαλο που έχει διαπράξει Έλληνας επιχειρηματίας σε εταιρεία εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο, καταχρώμενος εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια από τους μετόχους της Aegean Marine Petroleum και για την οποία άλλωστε δεν μπορείς να ταξιδέψεις εκτός Ελλάδος γιατί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα σε μαζέψουν και θα σε εκδώσουν στην Αμερική.»

«Μιλάς εσύ, για ηθικές αξίες όταν η εταιρεία σου η OIL ONE μολύνει και δηλητηριάζει τους κατοίκους στη Δραπετσώνας και τα παιδάκια στα σχολεία δίπλα στην εγκατάσταση σου για να αισχροκερδείς ενω οι αρμόδιοι φορείς σφυρίζουν αδιάφορα;»

«Μιλάς εσύ, για ηθικές αξίες που έχεις κάνει επιστήμη τις απειλές και τον εκφοβισμό σε καθημερινή βάση σε όποιον δεν ενδίδει στις παράνομες επιχειρηματικές ή ποδοσφαιρικές επιδιώξεις σου;»

«Και ενώ θα έπρεπε να σε έχουν μαζέψει, τώρα βρίζεις την Περιφέρεια Αττικής και στοχοποιείς τον Περιφερειάρχη, την γυναίκα και το παιδί του, που μέχρι χθες έγλυφες και χειροκροτούσες, αφού σου πληρώνουν όχι μόνο τα έργα για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου της Αγίας Σοφιάς αλλά σου πληρώνουν πολλά εκατομμύρια ευρώ αποκλειστικά για το γήπεδο, ακόμα και τα ηλεκτρολογικά της εγκατάστασης του γηπέδου ενώ εσύ με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και των μετόχων του ΟΠΑΠ το παίζεις τζάμπα ευεργέτης της ΑΕΚ, φτιάχνοντας τζάμπα γήπεδο».

«Γιατί, τι σε ενόχλησε Τίγρη; Νομίζεις ότι όλοι είναι σαν τις μαριονέττες σου στην ΕΠΟ, και θα επιτρέψουν να γίνει ο τελικός κυπέλλου στη Ριζούπολη ενώ είναι βέβαιο ότι αν καταφέρουν να φτάσουν οι ομαδες στο γήπεδο, θα είναι ένα φιάσκο. Γιατί μόνο με φιάσκα και παίζοντας βρώμικα έχεις μάθει να κερδίζεις. Όμως την χώρα δεν την κυβερνά πια ο ΣΥΡΙΖΑ σου και κανείς δεν θα βάλει τις βρώμικες επιδιώξεις σου πάνω από την δημόσια ασφάλεια και τη νομιμότητα».