Μερικά λόγια σε μια δύσκολή νύχτα!!

Το ρίσκο και η σκέψη του Μάρτινς, η μάχη του κέντρο, η κατάρα του 80+. Αλλά και τα τρελά σενάρια πρόκρισης που θέλω να αποφύγω  μετά την ήττα στο Βελιγράδι.

 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε μια ήττα στο Βελιγράδι, και μπήκε σε περιπέτειες από την 2η αγωνιστική σε έναν όμιλο φωτιά. Όπου αυτή ήττα μπορεί να τον αφήσει και εκτός Ευρώπης

Το ρίσκο του Μαρτίνς. Και η άδικη απόβολη του Μπένζια..

Ο Πεδρό πήρε ένα δύσκολο ρίσκο και έκανε πολλές αλλαγές στην 11αδα. Όπως ο Μπενζία, ο Τορο και ο Λοβέρα. Ο Μάρτινς πήρε αυτό το ρίσκο όπου τελικά δεν του βγήκε. Ο Προπονητής του Ολυμπιακού το έκανε αυτό πιστεύω για να δείξει ότι και οι 25 παίχτες είναι σημαντική και όλοι χρειάζονται, και δεν είναι ρεζέρβες κι ότι υπολογίζονται για όλα τα παιχνίδια.

Κάτι όμως που δεν του βγήκε. Και όπως είχα ξανά γράψει ο Μαρτίνς ξέρει τι κάνει, καθώς και οι λάθος επιλογές συμβαίνουν , δεν μπορούμε να κάνει πάντα σωστές επιλογές, δοκιμάζει πράγματα.

Ο Μπένζια έφαγε μια άδικη και ανόητη αποβολή. Καθώς ο Ολυμπιακός μέχρι εκείνο το σημείο παρ όλο που δεν πάταγε καλά δεν είχε δεχθεί κάποια σοβαρή  απειλή. Μέτα ήρθαν τα πάνω κάτω καθώς έχασε όλο το κέντρο και ο Αστέρας βρήκε πολύ εύκολα χώρους. Έτσι πέτυχε το 1-1 το 2-1 και το 3-1.

Πόρνη μπάλα και η κατάρα του 80+ 

Ο Ολυμπιακός άρχισε ξύπνησε στο β μέρος αργά, και συγκεκριμένα μετά την ισοφάριση. Παρ όλα αυτά πριν φάει το 2-1. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει μια ευκαιρία με τον σουτ του Καμάρα. Αλλά την ποίο μεγάλη φάση την χάνει στο 86′ όπου ο Μεριά βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο Αουτ.

Μέτα βεβαία χτύπησε η ευρωπαϊκή κατάρα, που θέλει τον Ολυμπιακό να τρώει γκολ στο 80+.

Ένα τρελό σενάριο που θα ήθελα να αποφύγω για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στο Βελιγράδι με 3-1. Αυτή η ήττα με έκανε να σκεφτώ κάποια σενάρια πρόκρισης που θα ήθελα να αποφύγω.

Το πρώτο σενάριο και ποίο καυτό είναι τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Ερυθρός Αστέρας να μην πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα με  Μπάγερν και Τότεναμ, και να βρεθούν αντιμέτωποι στο Φάληρο τελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό να κυνηγάει, νίκη με 2 γκολ διαφορά, όπως πέρσι με την Μίλαν.

Το δεύτερο είναι η έδρα του Αστέρα, όπου πιστεύω με αυτή την Τότεναμ που δεν πατάει καλά να πάρει αποτέλεσμα και να ξεφύγει ακόμα ποιο πολύ από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Θρύλος παίζει με την Μπάγερν 3η κι 4η αγωνιστική, και οι Γερμανοί θα προσπαθήσουν με νίκες να κλειδώσουν και την πρόκριση τους στους 16. έτσι θα είναι αδιάφοροι στον αγώνα με τον Αστέρα την 5η αγωνιστική.  Και έτσι ο Ολυμπιακός να κυνηγάει το διπλό στο Λονδίνο.

Βεβαία ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει πότε. Και το έχει αποδείξει. Όπως πήραμε της πρόκρισης το καλοκαίρι και χαιρόμασταν, έτσι πρέπει και τώρα να είμαστε δίπλα στην ομάδα, όπου θα ξανά βρει τον δρόμο της.

 

ΜΌΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ