Μεγάλες Νίκες Για Τα Δυο Αδέλφια!!!

Γιορτινό και Ερυθρόλευκο το αποψινό βράδυ για τους δυο Αδελφούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα, εφόσον αμφότεροι κέρδισαν και οι οι δύο με ένα γκολ τους δυο μεγαλύτερους ιστορικά εχθρούς τους Παναθηναϊκό και Παρτίζαν αντίστοιχα!!!

Gate7

 

Ο Ολυμπιακός εκτός έδρας με τον Μήτρογλου τελείωσε τον Παναθηναϊκό στο 90′ και να κάνουν και τον σταυρό τους οι Βάζελοι καθώς το αποψινό ήταν ένα από τα λίγα παιχνίδια που ο Μήτρογλου και κατ’ επέκταση ο Ολυμπιακός σκοράρει ένα και μόνο γκολ. Ο Φουστέρ για ακόμα μια φορά την ασίστ, πλασέ με το αριστερό από τον πιστολέρο, μπαμ και κάτω ο Λαγός!!!

[youtube id=”BkpUSJYW7XY” width=”620″ height=”360″]

Ο Ερυθρός Αστέρας με την σειρά του αντιμετώπιζε απόψε την αιώνια και μισητή Παρτίζαν στο Μαρακάνα. Μαγική η ατμόσφαιρα Από τα Αδέλφια μας τους Delije. Μόνη παραφωνία στο αποψινό παιχνίδι οι οπαδοί των φιλοξενούμενων που με τα γνωστά τους τερτίπια επιχείρησαν να δυναμιτίσουν το κλίμα και διακόψουν τον καλό ρυθμό που είχαν οι Ερυθρόλευκοι. Κάτι τέτοιο όμως δεν επετεύχθη και στο 19′ από εκτέλεση φάουλ γύρισε την μπάλα με κεφαλιά ο τραυματίας, (δώδεκα ράμματα στο κεφάλι) Νίνκοβιτς στην μικρή περιοχή εξαναγκάζοντας βασικά τον Μπράντοβιτς της Παρτίζαν σε αυτογκόλ.

[youtube id=”Wz05djrWxIY” width=”620″ height=”360″]

Αυτά είναι τα Ερυθρόλευκα Ορθόδοξα Αδέλφια και για μας είναι τιμή που είμαστε οπαδοί τους!!!

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!         Red Agent7  Και Στο Facebook…