Με κόσμο και πάθος για την Νίκη !!!

Ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα με τον Ατρόμητο( 19:30) με τον κόσμο στο πλευρό του μετά από 2 βδομάδες!!!

Με 4+1 παιχνίδια ολοκληρώνεται η Αγωνιστική δράση στην 26η Αγωνιστική.

Στο Γεμάτο Καραϊσκάκης θα παιχτεί το μεγάλο παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος στις 19:30. Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη και καλή μπάλα για να ικανοποιήσει το κοινό που θα βρεθεί στο Φάληρο σε μια από της τελευταίες παραστάσεις του Μαρτίνς και της ομάδας του. Επίσης οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορεί να κάνουν και sold out καθώς μένουν ακόμα 1.500 εισιτήρια για τον αγώνα. Από την άλλη ο Ατρόμητος παίζει για την νίκη όπως την είχε πάρει και πέρσι που θα τον κρατήσει κοντά στην ΑΕΚ και μακριά από τον Άρη.

Ο Άρης που υποδέχεται στις 16:00 τον Οφη, είναι αυτός όπου με νίκη κλειδώνει την 5ηθεση και κυνηγάει την 4η. Ο Οφη από την άλλη αφού θα ξέρει και το αποτέλεσμα του Πας θα κινηθεί για την νίκη η ακόμα και την ισοπαλία καθώς μετά οι ελπίδες θα στενεύουν όσο περνάνε οι αγωνιστικές και οι είδη οι κριτικοί βρίσκονται σε κακή θέση.

Στις 17:15 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό η ένωση θέλει την νίκη για πολλούς λόγους ένας από αυτούς είναι να καθαρίσει την 3η θέση και να μην έχει μπλεξίματα με Ατρόμητο και Άρη, ο άλλος λόγος είναι να επιστρέψει στο καλό αγωνιστικό κομμάτι της. Από την Άλλοι οι Αγριωνιοτες που που πιστεύω έχουν καθαρίσει την μάχη της παραμονής θα παλέψουν για την Ευρώπη πλέον.

Σε μια νίκη που θα τον φέρει ακόμα ποιο κοντά μαθηματικά στον τίτλο θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στις 19:00 κόντρα στην Ξάνθη όπου με νίκη ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου καθώς θα έχει και σχεδόν 4.000 οπαδούς του στο πλευρό του. Η Ξάνθη είναι αδιάφορη καθώς έχει κερδίσει την Παραμονή της παρ όλα αυτά θα κινηθεί για ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Η Αγωνιστική κλείνει την Δευτέρα με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα στο γήπεδό της Ριζουπολης στις 19:00 . Ο Απόλλων παίζει τα τελευταία παιχνίδια στην α εθνική καθώς από ότι φαίνεται είναι πρώτη ομάδα που πέφτει καθώς έχει 10 βαθμούς. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει την νίκη γιατί δεν θέλει να μπει σε μπελάδες. Ειδικά μετά από όσα έγιναν στο αγώνα με τον Ολυμπιακό όπου έφαγε άλλη μια αφαίρεση βαθμών.

Επιμέλεια: Καλογεροπούλος Κωνσταντίνος

Πηγή Εφημερίδα ο Λόγος!