Ματβέεφ:«Τέτοιο σκορ δεν μπορεί να ανατρέψει κανείς!»

Το 4-0 δεν είναι απλά δύσκολο να ανατραπεί, αλλά δεν ανατρέπεται, σύμφωνα με τον Σεργκέι Ματβέεφ! 

Συγκεκριμένα, ο Ματβέεφ επισήμανε για…

Το ματς: «Είναι ένα σκορ που είναι δύσκολο να ανατραπεί. Τέτοιο σκορ δεν μπορεί να το ανατρέψει κανείς στη ρεβάνς! Πήρε μεγάλο προβάδισμα ο Ολυμπιακός! Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Καμπελά. Μετά το 2-0 έπρεπε να αμυνθούμε, αλλά επιλέξαμε το ρίσκο για να σκοράρουμε. Στο γήπεδό μας θα βάλουμε τα δυνατά μας».

Τις επιλογές της ενδεκάδας: «Εμείς έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα. Ένα δύσκολο πρόγραμμα και τώρα έχουμε το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ. Έπρεπε να κάνουμε το ροτέισον. Δεν μας βγήκε σήμερα. Μας επηρέασε και πάλι λέω ο τραυματισμός του Καμπελά».

Τον τραυματισμό του Καμπελά: «Θα μείνει εκτός για σημαντικό διάστημα. Θα τον δουν οι γιατροί. Αρχικά μας έδωσαν το ΟΚ, αλλά μετά δεν μπορούσε να συνεχίσει».

Τον Μπεργκ και την αλλαγή του και το κλίμα στην ομάδα: «Όσον αφορά στα αποδυτήρια δεν είναι καλό το κλίμα όπως καταλαβαίνετε αλλά η ζωή δεν τελειώνει εδώ. Όσον αφορά στον Μπεργκ δεν μπορούμε να πούμε τι θα γινόταν. Είδαμε πως είχε πρόβλημα και ο Ραμίρες, οπότε θα ήταν ρίσκο πιο νωρίς αλλαγή».

Την προσέγγιση του αγώνα και του Ολυμπιακού: «Όχι δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Περιμέναμε ένα δύσκολο ματς! Δεν μας βγήκε σήμερα. Ο Ολυμπιακός έβαλε πρώτος γκολ και είχε το προβάδισμα, όπως και το έχει. Μάλλον έπρεπε να αντιδράσουμε πιο καλά μετά το 2-0. Μετά από τέτοιες ήττες πρέπει να είμαστε ενωμένοι».